2012. május 20., vasárnap

SZ.O.F.I. 2012

A NYME SEK Központi Könyvtára az AGORA Szombathelyi Kulturális Központtal idén is megrendezi az Ünnepi Könyvhetet, melynek időpontja 2012.június 7-10. A szervezők célja, hogy minél több embert mozgósítsanak, bevonjanak a programokba, felhívják a figyelmet az olvasás fontosságára. A rendezvény mottója az idén is változatlan:

SZombathely legyen az Olvasás Fővárosa Is (ld. SZ.O.F.I)
A programokat részletesen megtaláljátok a http:\\szofi.neobase.hu önálló weblapon.
Iskolánk is - éppúgy, mint a tavalyi évben - részt vesz a programokban, a napokban a DÖK tagjai keresnek meg Bennetek, kérlek minél nagyobb számban jelentkezzetek.
Konkrétan: mi június 7-én 13.30-14.00 a Frei Caféban olvasnánk fel (10 fő)
                                         14.30-16.00 óráig a Fő téri rendezvényeken lennénk (30 fő)
meghallgatjuk 14.30-kor Polgármester Úr ünnepi  megnyitóját,
                      14.45-    a Kávészünet zenekar műsorát
résztveszünk   15.50-16.00 az össznépi villámfelolvasáson, a Flash Mobon 



FIGYELEM A SZERVEZŐK FELHÍVÁSA!!!!!!                   


Június 7-én Szombathelyen a helyi diákok és a Kávészünet közös rekordkísérletet tesznek, az egyszerre verset éneklés kategóriájában; ehhez várjuk minden szombathelyi iskola segítségét, és számítunk a diákok együttműködő készségére. A feladat roppant egyszerű lesz, el kell látogatni a zenekar facebook oldalára http://www.facebook.com/versek ott megtalálják az Iskoláknak menüpontot, amelyre kattintva, egy zeneletöltési lehetőséghez jutnak. A rekordkísérlet során József Attila, Mama című versét szeretné a zenekar közösen énekelni a diákokkal - ezért ezt ajándékba adják a résztvevő diákoknak és tanáraiknak, csupán be kell gépelniük a városuk nevét: Szombathely...
Bízunk segítőkészségükben, s az iskolák, iskolások hozzáállásában is - mert csak közösen tudjuk összehozni ezt a rekordot.

A Fő téren játékok is lesznek: Gyalog galopp, irodalmi idézetkereső, ezekre a játékokra is várjuk az előzetes regisztrációt, de a helyszínen is lehetséges a jelentkezés.
Rajzpályázat gyanánt könyvjelzőtervező versenyt hirdetünk, kedvenc könyvhöz kapcsolódóan. Beküldési határidő: május 30., SEK Könyvtára. A beküldött könyvjelzők a Fő tér pavilonjait fogják díszíteni.


 A fotók a tavalyi Flash Mobról készültek, a teljes galériát ld.http:\\szofi.neobase.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése