2010. április 28., szerda

Együtt!!

Hétfőn került megrendezésre a tolerancia jegyében zajló programsorozat negyedik, és egyben utolsó fordulója. A meleg, napos délelőttön gimnáziumunk udvarán gyülekeztek a lelkes résztvevők és szurkolók, az Aranyhíd és az NLG diákjai.

A legnagyobb szurkolótábort – mindkét részről - a foci kapta. Ezen kívül izgalmas kosárlabda - illetve a pontozás szerint inkább streetball - meccsek folytak az iskola pályáin, miközben a tornateremben sorversenyek, a vívóteremben pedig ping-pong mérkőzések zajlottak. Ezek közül egyedül ez utóbbi volt, melyben a versenyzők személyenként mérték össze tudásukat, a másik három kategóriában vegyes csapatok (Aranyhíd + NLG) mérkőztek meg egymással.

Az izgalmas ping-pong párbajok dobogós helyezettjei:

1. Lendvai Gergely (11.C)

2. Németh Ádám (10.C)

3. Horváth Róbert (Aranyhíd)

A tornateremben zajló sorversenyen az Aranyhíd diákjainak „ fiatalabb” korosztály vett részt, iit Pászthory Dóri(11/C) és Haramia Zsófi (11/C)felügyelt, és segédkezett.

A kosárlabda meccsek felettébb jó hangulatban teltek - állítják a résztvevők. A csapattagok közötti örömittas pacsizások egy-egy kosár után a hamar megtalált összhangra utalnak, és a megkérdezett játékosok csak dicsérni tudták a közös labdapattogtatást. Kisőrsi Zsófi (11/A) gondoskodó szervezése, alapos hozzáértése egységben tartotta a csapatok fel- és beosztását, a mérkőzések sorrendjét.

A közhangulatért leginkább felelős futballmérkőzések rendkívül változatosan zajlottak. A hat csapat (kreatívan mind egy-egy nagyobb, mondhatni híresebb csapatról elnevezve) szintén vegyes felosztással ütközött össze az egyre forrósodó focipályán. A csapatokon belüli összhang kialakulása nem feltétlenül várható el egy röpke délelőtt alatt. A hangsúly inkább a hangulaton volt, amit a mindkét félről fáradhatatlanul szurkoló közönség, és az időnként felcsendülő zene helyénvalóan megteremtett. De!!! A közösségépítés igénye abban is megnyilvánult, hogy az eredmény kihirdetése után több diák is a pályán maradt, hogy pusztán kedvtelésből tovább játsszon EGYÜTT!

A futballmérkőzések eredménye:

1.) Barcelona

2.) Haladás

3.) Arsenal

4.) Manchester

5.) Chelsea

Kassai Júlia 11/B










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése