2016. október 17., hétfő

Mazsibuli, ahogy Dóri látta


Idén korán kezdődött a kis mazsolák avatása, iskolánkban szeptember 30-án tartották a 11/B osztály megrendezésében. Nagy küzdelmek árán, de minden osztály időre és pontosan teljesítette az elő-feladatokat: csütörtökön hemzsegett az iskola az úszósapkás diákoktól, akik legnagyobb örömükre vödörben cipelhették könyveiket, miközben a szervező osztály az általuk készített finomabbnál finomabb süteményeket kóstolta és dicsérte.
Péntek estére az izgalom a tetőfokára hágott, az öltözőkben egymást bátorítva várták a kilencedikesek, hogy túllegyenek a műsoron. Természetesen idén is témák alapján dolgoztak, amelyek a következők voltak: ’20-as évek, A nagy Gatsby (9/B); ’50-es évek, Grease (9/C); ’70-es évek, Bud Spencer (9/D); ’80-es évek, Mamma Mia (9/A).
A sikeres előadások után kihívások sorait kellett teljesíteniük. A nézők soraiból hallott vélemények alapján a feladatok változatosak voltak, találkoztak régi klasszikusokkal, illetve újdonságokkal is, a mazsolák és a közönség egyaránt élvezhette. A zsűri tagjai (Koltay Eszter tanárnő, Baranyai Dóra, Németh Laura, Gajdán Viktor és Pukler Márton) sasszemmel figyeltek minden mozzanatot a lehető legigazságosabb pontozás érdekében. Az est műsorvezetői a 11/B osztály tanulói, Pintér Fanni és Németh Gábor voltak.
Az eskütétel után kiderült, hogy idén melyik osztály nyerte a viadalt:
1.       9/C osztály
2.       9/D osztály
3.       9/A osztály
4.       9/B osztály

/         (Ignéczi Dóri 12/C)


A Mazsibuliról további képek: https://goo.gl/photos/jDu1hwdgrchai21m7

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése