2014. február 6., csütörtök

Színház!!!



Kedves Szervező Kollégák!

Tájékoztatlak Benneteket az Ifjúsági bérlet soron következő előadásáról amely az Illatszertár lesz. Ami nagyon fontos de remélem megoldható, hogy a 15.00 órás bérletek kivételesen 14.30-kor kezdődnek.
A bérletek időpontjai a következők:

február 12. (szerda) 14.30 óra: MÓRA FERENC  bérlet(NLG!!!)

február 17. (hétfő) 17.00 óra: LŐRINCZY HUBA és JÓKAI MÓR bérlet(NLG!!!)

A bérlettel nem rendelkező diákoknak, akik szeretnék ezt az előadást megnézni, a 2014. február 13.  (csütörtök) 14.30 órás időpontra 1500 Ft-os áron tudunk diákjegyet biztosítani.
Az előadás hosszáról még nem tudok pontos információt, erről a későbbiekben tájékoztatlak Benneteket.

Üdvözlettel:
Szakács Eszter
szervezési vezető
Weöres Sándor Színház Jegyiroda
9700 Szombathely, Király u. 11.
Tel: 94/318-738
Mobil: 06/30/4130580

(ajánló a színház honlapjáról)
László Miklós: Illatszertár
(Három felvonásban szünettel - 180 perc)
– vígjáték –
Hammerschmidt Miklósnak illatszertára van a pesti Váci utcában. Közeleg a karácsony, fogynak a kölnik, parfümök, szájvizek, az üzletben mégis feszült és ideges mindenki. A főnök napok óta kiabál az alkalmazottakkal, legfőképpen Asztalos úrral, akinek pedig mindene a munka. Reggel nyolctól este nyolcig dolgozik, nincs senkije, nem jár sehova, egyetlen öröme, hogy levelezésben áll egy lánnyal, akinek még a nevét sem tudja, akinek nemsokára meg akarja kérni a kezét. És most hirtelen kirúgják. Semmi más nem állhat a háttérben, csak Balázs kisasszony intrikája, aki Asztalos szerint a legtrehányabb dolgozó az üzletben, és nőnek is olyan hideg és kellemetlen, mint egy vénlány...László Miklós 1937-es vígjátékában szerethető kisemberek küzdenek a magánnyal, és kergetik a boldogságot, ami pedig ott van az orruk előtt. Az Illatszertár finom humorú, békebeli szerelmes mese, az egyik legkedvesebb történet, amit valaha magyar színpadra írtak.


Szereplők:
Hammerschmidt Miklós/Jordán TamásAsztalos úr/Kálmánchelyi ZoltánSipos úr/Szabó TiborKádár úr/Endrődy KrisztiánBalázs kisasszony/Nagy CiliRátz kisasszony/Fekete LindaMolnár kisasszony/Varga DóraÁrpád/Orosz RóbertJancsi/Szerémi ZoltánDetektív, Vásárló/Vass SzilárdRendőr/Szabó Róbert EndreFiatalember, Öregúr/Balogh JánosEgy hölgy, vásárló/Ostyola ZsuzsaCseléd, Vásárló/Poór ÉvaSofőr/Juhász Ádám
Díszlettervező: Horesnyi Balázs
Jelmeztervező: Pilinyi Márta
Dramaturg: Ari-Nagy Barbara
Zenei vezető: Müller Péter
Kellékes: Poór Éva
Ügyelő: Juhász Ádám
Súgó: Balogh Lívia
A rendező munkatársa: M. Kapornaki Rita
Rendező: Béres Attila





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése