2014. február 16., vasárnap

A 25. NLG Bál 2014. február 14. - Valentin Napja

 

A gimi legális bulija - NLG Bál 2014

Vaskarika:2014.02.16. - 16:25 | Szecsődi R. Tímea - Fotók: Baráth Noémi

Február 14-én tartotta a Nagy Lajos Gimnázium bálját a 11.C osztály a Palaceban. Bár aznap a „szerelmesek éjszakája” volt, mindenki nagyon jól érezte magát, élvezte a péntek estét az iskola „legális” buliján.

 A kapunyitás szigorú beléptetési feltételekkel zajlott: aki elmúlt 18, az kapott pecsétet, és a vacsorás illetve sima jegynek megfelelő karszalagot. Bár alig 50 fő tudott leülni és igazi harcok folytak az asztalokért, a 19 órakor kezdődő műsor hatalmas sikert aratott. Hargitai Emma és Gőczi Norbert konferálásával megkezdődött a szokásos bevezető, majd a 11. C-s diákok tánca. Utánuk az iskola tehetséges énekesei léptek színpadra (Szőnye Alexandra, Várhelyi Zsófia, Őri Fanny, Dömötör Marcell, Fehér Márk, Sulyok Gergő és Bakucz Dániel), s bár a hangtechnika kifogott rajtuk, áthidalták a problémát és fantasztikus produkcióban lehetett részünk.
Az immáron negyedik éve megrendezésre kerülő „Lyukas-kő Díjat" (versíró pályázat) Hargitai Helga tanárnő és Doma Ernő tanár úr adta át Kustos Júliának(12/A); idén is egy Szabó T. Anna által dedikált könyvet. A műsort Varga Boglárka és partnere néptáncprodukciója zárta.
A vacsora minden bál kritikus pontja. Bár jól megoldott volt az asztalok elrendezése, még akkor is, ha kevés volt, az ételstand már nem volt ilyen szerencsés. A bálozók egymáson átlépve próbáltak vacsorához jutni - akinek sikerült, az igazán finomat ehetett. 
Vacsora után indult be igazán a bál, DJ Nexo szolgáltatta a zenét, a diákok és a tanárok pedig igazi báli hangulatot teremtve szórakoztak. Az est végén bálkirályt és királynőt választottak, Bauer Anna és Gőczi Norbert személyében, 23 órakor pedig - mint a tündérmesékben -, véget ért a bál. 
A galériára ide katt:
http://vaskarika.hu/hirek/reszletek/8034/a_gimi_legalis_bulija-nlg_bal_2014/




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése