2013. október 12., szombat

DÖK-elnök választás






Pénteken a harmadik óra után gyűltünk össze a tornateremben (1.kép), hogy a 2013/14-es tanévre az iskolai diákönkormányzat új elnökét megválasszuk. Némethy Zsófia (10/A) (2.kép) volt a választás moderátora. Köszöntötte az egybegyűlteket, majd felkérte igazgatónőnket, Gáspárné Zsolnai Zsuzsannát, hogy az iskolavezetőség nevében értékelje a DÖK elmúlt évi munkáját. Majd a leköszönő  elnök Antall Zsófia(11/A) (4.kép) mondta el, hogy a diákönkormányzat mennyi jól sikerült  programot valósított meg és reményét fejezte ki, hogy az általuk bevezetett kezdeményezések a jövőben is folytatódnak. Itt és most mi is köszönetet mondunk  Neki  és az általa vezetett Diákönkormányzatnak. Ha belenéztek az elmúlt év bejegyzéseibe, Ti is láthatjátok/olvashatjátok, rengeteget dolgoztak  azért, hogy az élet az NLG-ben a tanuláson kívül színesebb, élvezetesebb és emlékezetesebb legyen - számotokra. Julika után a két elnökjelölt Hábetler Szabina (10/C) (5.kép) és Tancsics Zsófia (10/A) (6.kép) mondták el programjukat.
Ezen a választáson köszöntük meg Kovács Béláné tanárnőnek, hogy 10 éven keresztül szívvel-lélekkel segítette az NLG DÖK munkáját. Helyét Antalovits Dániel tanár úr veszi át, aki  Nagy Judit és Zsdrál Judit tanárnőkkel együtt fogja ezt a feladatot a jövőben ellátni. 
A szavazócédulák  összegyűjtése után órára siettünk és a szavazatszámláló bizottság megkezdte az összesítést. A következő szünetben megtudtuk az eredményt: az NLG DÖK-elnöke a 2013/14-es tanévben Hábetler Szabina. Gratulálunk és sok sikert kívánunk!
Fotók: Baráth Noémi (11/C)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése