2012. február 4., szombat

Szalagavató 2012





Évek óta így kezdem, de nem tudom másképp. Számomra a Szalagavató bál az év legfontosabb iskolai rendezvénye, immár 23 éve. Joggal kérdezhetitek tőlem, hogy mi újat tud mégis nyújtani. Nos, ha a forma nem is, de a tartalom az évről évre más lett. Sőt, az idén a város nevében már nem távirat-felolvasás volt, Szakály Gábor szombathelyi tanácsnok személyesen köszöntötte a szalagra várókat. Igazgatónőnk, Gáspárné Zsolnai Zsuzsanna beszéde mindig felidézi a végzősök négy évének feledhetetlen pillanatait, és közben mi, tanárok is visszaemlékezünk a négy évvel ezelőtti kis "mazsolákra".
A műsorok táncszámai profikat megszégyenítő színvonallal bírtak. Bevallom, kicsit részrehajlóan a 12/D osztályt vártam a legizgatottabban és nagyon-nagyon tetszett a szellemes koncepcióra felfűzött produkciójuk. Becsülöm őket, hogy az utolsó évre sikerült beilleszkedniük egy idegen iskolába. Nem áldozatok ők, hanem hősök. Bízom benne, hogy ez a lendület az év végi megmérettetéseken is átsegíti az osztályt.
Blogunk képeit Pados Réka 10/C küldte, az ő fotói fogják gazdagítani Királyi Képtárunkat is. Az eseményről a szokásos lapokon www.nyugat.hu, alon.hu, vaskarika.hu rengeteg képet találtok, melyek többet és jobban mesélnek a csütörtök esti bálról.

Katt a deivideóra:
https://www.youtube.com/watch?v=SrLfuu853RE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése