2011. október 26., szerda

Nagy Lajos Gimnázium Öregdiák Egyesület


Az Egyesület 2011. október 6-án alakult meg a gimnázium frissen átadott Dísztermében. Célja, hogy a gimnázium szellemiségét őrizze, hagyományait ápolja, élő kapcsolatot teremtsen a régebben itt érettségizett diákok között és az iskola mindenkori munkáját támogassa.
Az Egyesület elnökének Rozmán Gyulát, a gimnázium korábbi igazgatóját választották meg, alelnöki teendők ellátásával Gáspárné Zsolnai Zsuzsannát, a gimnázium jelenlegi igazgatóját bízták meg, míg az Egyesület titkára dr. Balázsy Péter jogász lett.Elnökségi tagnak GáspárPéter építészmérnököt, a Gáspár Mérnöki Iroda tulajdonosát és dr. Németh Istvánt, a Nyugat-Magyarországi Egyetem Természettudományi Kar dékánhelyettesét választották meg az alapítók. Az Ellenőrző Bizottság elnöke Kovács Jenő építőmérnök lett.
Novemberben kezdődik az Egyesület havonta megrendezésre kerülő összejövetele, az Öregdiák Esték-sorozat, ahol egy-egy alkalommal 2-3 ismertté vált öregdiákkal találkozhatnak, beszélgethetnek az érdeklődök.
Az alábbi címre kattintva sok-sok híres, elismert egykori diákunkról olvashatunk:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Nagy_Lajos_Gimn%C3%A1zium_%28Szombathely%29

1 megjegyzés:

  1. Tisztelt Szerkesztő!

    Alumni-val, öregdiáksággal foglalkozó szakembereknek szóló írásokkal szeretnék egy blogot megtölteni és szeretném használni az oregdiak.blog.hu oldalt hozzá, ami -bár kevés jel utal rá- de valószínű Önökhöz tartozik. Elképzelhetőnek tartják, hogy megkaphatom Önöktől ezt az oldalt?
    Köszönettel: Papp András Gorál
    pappandras kukac fremail.hu

    VálaszTörlés