2011. május 15., vasárnap

Diáknap 2011.május. 19.

C:\Users\Gyimesi András\Pictures\NLG logó\NLG logo 83 k+ęppont.JPGTisztelt Osztályfőnökök!

Gimnáziumunk Diákönkormányzata május 19-én, csütörtökön rendezi meg 2011. évi Diáknapját. Ennek helyszíne az iskola udvara, tornaterme, illetve a város néhány főbb pontja. A diáknap programja három részből áll, kiegészítve a napot az azt megelőző és az egész nap alatt teljesítendő feladatokkal.

Az első részben az osztályoknak különböző feladatokat kell teljesítenie pontokért a városban megadott állomásokon időre, továbbá sorversenyt rendezünk osztályonként 6-6 fős csapatokkal, és egy tanári csapattal az iskola tornatermében. A nap második részében az udvaron lesz interaktív beszélgetés volt nagylajosos diákokkal „Anno NLG” címmel. Vendégeink között megtalálható sportoló, tanár és közéleti személyiség is. Ezután tánc,- és sportbemutatók következnek, meglepetésvendégek érkeznek, érdekes eszközöket, játékokat, sportokat tudnak a diákok kipróbálni. Az utolsó részben az osztályok karaoke versenyen szerezhetnek pontokat, majd az „NLG hangja” egyéni versenyt hirdetjük meg. Befejezésként az NLG együttese játszik, majd eredményhirdetést tartunk. A diáknapon értékes ajándékokat osztunk ki támogatóink jóvoltából.

Emellett megrendezzük a magas sarkúban futás egyéni versenyét, melynek első három helyezettje értékes jutalmat kap.

Az osztályok előre kapnak egy feladatot, ami a diáknapon kerül bemutatásra: Zenés osztálydalt kell költeni, mely legalább 2, legfeljebb 4 perces. Ennek témája az osztállyal kapcsolatos kell, hogy legyen, más megkötés nincs.

Amire szükség lesz:

- fényképezőre, vagy fénykép készítésére alkalmas telefonra az állomásokhoz

- tornacipőre a sorversenyhez

- a versenyen indulóknak magas sarkú cipőre

Rossz időjárási körülmények esetén a diáknapot a tornateremben rendezzük meg.

2011. május 11.

Tisztelettel: Gyimesi András

Diákelnök

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése