2015. november 14., szombat

Az oladi Képzési Kiállítás és az NLG Nyílt Napjának

!

képei már láthatók a Királyi Képtár II.-ben. A Képzési kiállítás fotóit Kecskés Zoltán tanár úr és Bukitsné Derhán Ilona tanárnő készítette, a Nyílt Napon a 10/B osztályból fotóztak Bertók Ramóna, Sümegi Csillag és Szabó Kitty. A képekből Ignéczi Dóri 11/C válogatott.

Bukitsné Derhán Ilona küldött beszámolót a Képzési Kiállításról.  Ebben az évben a Tanárnő és osztálya, a 11/A  volt felelős az NLG standjáért. Munkájukat nagyon köszönjük.
  Idén 18. alkalommal rendezte meg a Vas Megyei Kormányhivatal a Pályaválasztási és Képzési Kiállítást 2015. november 5-6. között az Szakképzési Centrum Oladi Szakképző Iskolájában. A kiállító középiskolák és felnőttképző intézetek között a Nagy Lajos Gimnázium is képviseltette magát.
  Iskolánk standjánál mindig nagy volt az érdeklődés. A szép számmal megjelenő nyolcadikos és hetedikes diák mellett az őket kísérő szülők és tanárok is feltehették kérdéseiket. A többséget az emelt szintű angol vagy a matematika képzésünk érdekelte, de sok kérdés érkezett a 2016-ban induló emelt szintű komplex természettudományos képzésünkkel és a sportiskolai osztállyal kapcsolatban is.
  A hivatalos információk mellett - a korábbi éveknek megfelelően - játékkal is vártuk a diákokat. A négy képzési területhez kapcsolódó kérdéseket kellett megválaszolni, a helyesen válaszoló gyerekek pedig matricát vagy könyvjelzőt nyerhettek. 
  A kiállítás ideje alatt a színházteremben a sportiskolásaink bemutatóját és az NLG Kreatív Műhely műsorát is megtekinthették az érdeklődők.
  Köszönet minden diákunknak aki részt vett a szervezésben, előkészületekben, vagy ügyeletet vállalt a standnál. Elsősorban a szervező 11/A osztály tanulóit illeti dicséret. Az általuk készített dekoráció a tanév további részében a büfé előterét díszíti. 
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése