2014. október 22., szerda

A Képzési Vásárról (főleg) képekben





Immár sokadik alkalommal került megrendezésre október 16-18-ig az oladi ÁMK-ban a Képzési Vásár, hivatalos(bb)  nevén a Pályaválasztási és Képzési Kiállítás, melynek célja, hogy elsősorban az általános iskolát befejező tanulóknak adjon segítséget a továbbtanuláshoz. 
Iskolánk, mint mindig, ebben az évben is jelen volt. Kecskés Zoltán tanár úr és osztálya,  a 10/C rendezte be az NLG standját, roppant ötletesen, a "Tudás és Kreativitás" jegyében. A vásár alatt folyamatosan és sokan érdeklődtek iskolánk iránt. A stand falain  a jópofa graffitik bepillantást adtak az"enelgés" életbe, a  versenyeken nyert oklevelek, serlegek, érmék  a tudást, diákjaink alkotásai (fotók, rajzok, festmények) a kreativitást tükrözték.  
Az iskolák műsoros bemutatkozásán  az NLG-ét  a Kecskés Eszter tanárnő vezette kórus, valamint a Cupsongot előadó csapat képviselte. Nagy sikerrel. Igyekszünk, hogy  rövidesen itt a blogon is láthassátok és hallhassátok őket.
Az utolsó képen a sok-sok színes cédula azoknak az általános iskolás tanulóknak a számát jelzi (340), akik kitöltötték az NLG "osztályorientációs" tesztjét. Számunkra is meglepő volt, hogy ebben az évben  legtöbben a B, a  természettudományi osztály felé orientálódnak. 
Fotók: Nagy Veronika tanárnő és Ignéczi Dóra

Vincze Bence felvette az énekkar műsorát is, vezényel Kecskés Eszter tanárnő. Műsoruk az alábbi videón látható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése