2012. szeptember 5., szerda

B.Ú.É.K a 2012/13-as tanévre


Noha  "hivatalosan" hétfőn, szeptember 3-án kezdődött az "új év", augusztus utolsó napján (31-én, pénteken)  már  nyolc óra felé vidám hangokat lehetett hallani és  izgatott sürgés-forgás volt tapasztalható az iskola falai közt. A 11/A osztály és osztályfőnökük Nagy Veronika tanárnő várták a leendő 9. évfolyam tanulóit, az idei "gólyákat", akik szép számmal meg is érkeztek. A délelőtt folyamán megismerkedhettek egymással és leendő iskolájukkal.

 Az ismerkedések után a négy osztály ügyességi és szellemi vetélkedőkön  mérhette össze erejét. A szervező osztály és a segítő tanárok változatos és érdekes feladatok elé állították a "gólyákat". Volt növényfelismerés, irodalmi és olimpiai totó, az iskola környékén kellett -adott időre-megtalálni emléktáblát, feliratot, megtudakolni a legközelebbi OTP nyitva tartási idejét, és természetesen értékes pontokat szerezhettek kosárba dobással, sorversenyekkel.


 A legtöbb pontot (és a tortát) a 9/B osztály gyűjtötte be, második a 9/A, harmadik a 9/C, negyedik a 9/D osztály lett, bár szerintem ennek a délelőttnek csak nyertesei vannak. . A szervező osztálynak nagy köszönet a gördülékeny programvezetésért és a rengeteg fotóért, melyekből álljon itt néhány ízelítőül, a többit rövidesen a Királyi Képtárban nézhetitek meg.





 

 

Aztán hétfőn reggel - szeptember 3-án-   tényleg benépesült az iskola. Az osztályok fegyelmezetten felsorakoztak a kijelölt helyükre, a 11/C osztály gondos szervezésének köszönhetően. 
Az idén, ha jól emlékszem igazgatónőnk Gáspárné Zsolnai Zsuzsanna szavaira, 534 tanulója lesz, pontosabban már van  az NLG-nek.  A nyárias reggel igazán kellemes volt kezdetnek, mindenki kipihenten, lebarnult arccal vette tudomásul, hogy a 2012/13-as tanév ezennel megkezdődött. 
Mivel is lehetne biztatni magunkat? 

BOLDOG ÚJ tanÉVET KÍVÁNUNK MINDEN NLG-és TANÁRNAK ÉS DIÁKNAK!!!!!!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése