2012. szeptember 11., kedd

TAVASZ LONDONBAN


Garantált indulás!

Időpont: 2013. márc. 24- ápr.01.         9 nap/ 8 éjszaka
(tavaszi szünet)

Program:
1. nap.
Indulás Magyarországról a kora reggeli órákban, utazás Ausztrián és Németországon keresztül rövid rendszeres pihenők tartásával. Érkezés a tranzitszállásra az esti órákban, a belga-francia határ környékén.
2.nap.
Reggeli után Calaisből komppal áthajózás Angliába a La Manche csatornán keresztül, Dover kikötőjébe a híres fehér sziklákhoz. Látogatás Canterburyben, a Katedrális majd a hangulatos kisváros megtekintése. Továbbutazás, rövid megálló Rochesterben, Dickens szülővárosában. Informatív séta, panoráma a Várból. A késő esti órákban érkezés Londonba, a vendégfogadó családoknál a szállások elfoglalása.
3.nap.
London felfedezése: délelőtt az Admiralitás, The Mall és a Vitkória emlékmű megtekintése, majd tanúi lehetünk a Buckingham palota előtti őrségváltásnak. Utána séta a vízimadarak és mókusok által is közkedvelt St. James parkban, majd a kormányzati negyedben megtekintjük a Parlamentet, a Big Bent és a miniszterelnöki rezidenciát. A Westminster Bridge, majd a koronázásoknak is otthont adó Westminster apátság meglátogatása. A délután végén csodálatos panoráma a London Eye óriáskerékről.
4.nap.
A világ második legnagyobb kupolájú csodálatos katedrálisa, a St. Paul's Cathedral megtekintése, majd a koronázási ékszerek és a gazdag történelmi múltú Tower, a mellette emelkedő Tower Bridge meglátogatása. A nap folyamán ízelítőt nyerhetünk a világ egyik leghíresebb múzeuma, a Bristish Museum gyűjteményéből. Pillanatkép a Royal Albert Hallra, Albert Memorialra, majd séta a Hyde Parkban: Diana Memorial és a Serpentine.
5. nap.
Délelőtt séta a Trafalgar téren és a Picadilly Circus forgatagában, látogatás a National Galleryben, majd a Természettudományi Múzeumban. Mindkét múzeum gazdag gyűjteménye különleges élmény minden látogató számára. A nap végén ismerkedés a Covent Garden hangulatos bazáraival.
6.nap.
Utazás VIII. Henrik kedvelt tartózkodási helyére, Hampton Courtba, a hatalmas Tudor-korabeli kastély és művészien gondozott parkjának meglátogatása. Kirándulás Windsorba, a tipikus angol városka és a kastély megtekintése. Windsor különlegessége, hogy az angol királyi család a mai napig előszeretettel több hetet tartózkodik itt. Továbbutazás Oxfordba, séta a monumentális egyetemi épületek között.
7.nap.
Utazás Greenwichbe, a Királyi Csillagvizsgáló megtekintése, séta a királyi parkban. Greenwichből a Temzén hajózás vissza Londonig, így a várost más szemszögből is megismerhetjük. A délután folyamán látogatás a Madame Tussaud Panoptikumban, ismerkedés az életnagyságú hírességek másaival. Majd vásárlási lehetőség az Oxford streeten, piknik és szabadidő a Hyde parkban.
8.nap.
Utazás az őskori titokzatos építményhez, a Stonehengehez. A régészeti lelőhelyről, a megalitkus kövek keletkezéséről napjainkban is több tudományos vita folyik. Utazás Brightonba, az egyik legnevesebb angliai üdülővárosba, séta a mólón, fakultatív vacsorázási lehetőség: helyi jellegzetesség fish & chips a tengerparton. Továbbutazás Folkstoneba, átkelés a La Manche csatornán csalagúttal. Tranzitszállás elfoglalása Calais környékén.
9. nap.
Reggeli után rendszeres pihenők tartásával utazás Magyarországra, útközben meleg kétfogásos ebéd a német autópálya mentén egy étteremben. Érkezés Magyarországra az éjszakai órákban.
Részvételi díj: 135.000.-Ft/fő   diákoknak 18 év alatt
                         144.000.-Ft/fő    felnőtteknek



Részletfizetési lehetőség: Későbbre kérjük módosítani a tanévkezdési kiadások miatt.
                                                   Diák (18 év alatt)                         Felnőtt
2012.szept. 25-ig                         50.000.-Ft/fő                            58.000.-Ft/fő 
2012. okt. 15-ig                           25.000.-Ft/fő                             28.000.-Ft/fő
2012. nov. 12-ig                           25.000.-Ft/fő                            28.000.-Ft/fő                 
2012. dec. 10-ig                           15.000.-Ft/fő                            15.000.-Ft/fő
2013. jan. 15-ig                            20.000.-Ft/fő                            15.000.-Ft/fő
                                                           + igény esetén BBP biztosítás


Szállás:  -     2 éjszaka tranzitszállás a belga-francia határnál 2-3 ágyas elhelyezéssel
-          6 éjszaka szállás Londonban vendégfogadó családoknál (2-3-4 fős elhelyezés, külön lakrész, külön rendelkezésre álló fürdőszobával)
Ellátás:   -    1. nap: --
                -     2. nap.: reggeli a tranzitszálláson, vacsora Londonban a családoknál
                -     3-7. nap: teljes ellátás Londonban a vendégfogadó család által (reggeli, ebédre
          hidegcsomag, meleg vacsora)
-          8. nap.: reggeli Londonban a családoknál
-          9.nap.: reggeli a tranzitszálláson, meleg kétfogásos ebéd Németországban

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazás költségeit, a 2 buszvezető napidíját, a kísérő idegenevezető díját, a kompátkelés díját, a csalagút díját, a megadott szállások árát a feltüntetett ellátásokkal.

A részvételi díj nem tartalmazza az út során felmerülő belépők összegét:
Diákoknak 18 év alatt kb. 135.-GBP, felnőtteknek kb. 180.-GBP.
(Canterbury, Rochester, London Eye, Windsor, Hampton Court, Greenwich, Tower, Westminster, St. Paul, Madam Tussaud, Stonehenge, hajózás Londonban)

A részvételi díj nem tartalmaz:
-          BBP baleset-,betegség-, és poggyászbiztosítást. Csoportos biztosítást kedvezményesen igény esetén szívesen kötünk: 500.-Ft/fő/nap.
-          Stornó/útlemondási biztosítást. Lehetőség stornó biztosítás kötésére: 6.750 .-Ft/fő (18 év alatt, felnőtt: 7.200.-Ft/fő). Stornó biztosítást jelentkezéskor, az első részlet fizetésekor kell megkötni ill. pénzügyileg rendezni. Stornó biztosítás: hivatalosan a biztosító felé igazolható ok miatt fellépő útlemondás esetén a biztosító visszatéríti a részvételi díj 80%-át.) Stornó biztosítással nem rendelkező utasra útlemondás esetén a Jakab Reisen Utazási Iroda Utazási Szerződésében leírtak vonatkoznak.
További információ a
Jakab Reisen Utazási Irodában!
9400 Sopron, Mátyás kir.u.7.
Tel/fax: 99/312-024   Tel.: 99/523-611
office@jakabbus.hu   www.jakabbus.hu

Érdeklődni, jelentkezni a szaktanároknál lehet. Az NLG  csoportját Bánhidi Zoltán tanár úr fogja kísérni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése