2011. december 11., vasárnap

Elnökválasztás, 2011.december 8.





Ismét összegyűlt a Nagy Lajos Gimnázium tanári kara és diáksága iskolánk tornatermében az idei diák-önkormányzati elnökválasztás alkalmából.

A választás nem sok izgalommal kecsegtetett, hiszen az egyetlen jelölt Gyimesi András 11.a osztályos tanuló volt, akit a diákok már a tavalyi évben is elnöknek választottak meg.

Igazgatónőnk beszédében összegezte a diák-önkormányzat egész évi munkáját, sikereit, valamint gratulált az elért eredményekhez. Köszönetet mondott a különböző iskolai kezdeményezések megszervezéséért, -ilyen volt pl. az idei Retro Party is- melyek öregbítették iskolánk hírnevét.

Ezután Gyimesi Andris ismertette programját, kitűzött céljait, szemezgetett az elmúlt év sikeres rendezvényeiből, melyek a DÖK szervezésével és az ő irányításával valósultak meg.(Szerintem mindenki emlékszik még például a tavalyi izgalmas Diáknapra.)

Az „enelgések” szavaztak és az eredmény természetesen nem hozott meglepetést. Gyimesi András lett a DÖK régi-új elnöke.

Talán nem is tudjuk, mennyi mindent tettek/tesznek a DÖK tagjai azért, hogy barátságosabbá és vidámabbá tegyék az iskolai mindennapokat. Kiváló példa erre a szünetekben megszólaló sulirádió, vagy a Mikulás szaloncukor-küldő szolgálata.

Diáktársaim nevében szeretnék gratulálni a sikerekhez és megköszönni a DÖK tagok lelkes munkáját. Várjuk az új ötleteket és programokat.

Pongrácz Alexandra 10.c

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése