2011. szeptember 9., péntek

London 2012


TAVASZI SZÜNET LONDONBAN

- angol nyelvgyakorlással –

Időpont: 2012. márc. 31 - ápr.08

9 nap/ 8 éjszaka

Az út során a csoportot kísérő idegenvezető részletes tájékoztatást nyújt az ismert látnivalókról, a diákok így megismerhetik az érintett városokat, legfőbb nevezetességeket. Lehetőségük van továbbá az angol nyelv gyakorlására elsősorban a helyi vendégfogadó családokkal a közös étkezések alkalmával, illetve az angliai tartózkodás alatt egyéni szituációkban...


Program:


1. nap.

Indulás Magyarországról a reggeli órákban, utazás Ausztrián keresztül rövid rendszeres pihenők tartásával. Érkezés Belgiumba az esti órákban, a tranzitszállás elfoglalása Brüsszel környékén.


2.nap.
Reggeli után rövid látogatás Brugge hangulatos városában ( Fő tér, Harangtorony, Miasszonyunk Katedrális, Szt.Vér Kápolna..). Calaisből áthajózás Angliába a La Manche csatornán keresztül, Dover kikötőjébe a híres fehér sziklákhoz. Látogatás Canterburyben, a Katedrális megtekintése. A késő esti órákban érkezés Londonba, a vendégfogadó családoknál a szállások elfoglalása.


3.nap.
London felfedezése: délelőtt az Admiralitás, The Mall és a Vitkória emlékmű megtekintése, majd tanúi lehetünk a Buckingham palota előtti őrségváltásnak. Utána séta a vízimadarak és mókusok által is közkedvelt St. James parkban, majd a kormányzati negyedben megtekintjük a Parlamentet, a Big Bent és a miniszterelnöki rezidenciát. A Westminster Bridge, majd a koronázási ékszerek és a gazdag történelmi múltú Tower, a mellette emelkedő Tower Bridge meglátogatása. Esti séta a Covent Gardenban.

4.nap.
Utazás a koronázásoknak is otthont adó Westminster apátsághoz, majd a világ második legnagyobb kupolájú csodálatos katedrálisa, a St. Paul's Cathedral megtekintése. A nap folyamán ízelítőt nyerhetünk a világ egyik leghíresebb múzeuma, a Bristish Museum gyűjteményéből, majd látogatás a Madame Tussaud Panoptikumban, ismerkedés az életnagyságú hírességek másaival.. Este séta a Hyde Parkban, majd vásárlási lehetőség az Oxford Streeten.

5. nap.

Kirándulás Windsorba, a gyönyörű kastély meglátogatása. Továbbutazás Greenwichbe, a Királyi Csillagvizsgáló megtekintése. Greenwichből a Temzén hajózás vissza Londonig. Panoráma a városra a London Eye kabinjaiból. Látogatási a Természettudományi Múzeumban. Esti kivilágításban a Trafalgar tér és a Picadilly Circus forgataga.

6.nap.
Utazás Warwickba, Anglia egyik legszebb középkori várához, várlátogatás, a középkori lovagi mesterségek megismerése, kipróbálása.. Továbbutazás Stratford upon Avonba, Shakespeare szülőházának meglátogatása, majd visszautazás Londonba.

7.nap.
Indulás a monumentális őskori építményhez, a Stonehengehez. A régészeti lelőhelyről, a megalitkus kövek keletkezéséről napjainkban is több tudományos vita folyik. Továbbutazás Bathba, az egykori híres római fürdővárosba. A fürdő a Világörökség részét képezi, mely az Egyesült Királyság egyetlen természetes melegvizes forrásának és a gyönyörű György-kori épületeknek köszönheti hírnevét. Utazás Brightonba, az egyik legnevesebb angliai tengerparti üdülővárosba, a szállás elfoglalása. Fakultatív vacsorázási lehetőségek a városban ( helyi jellegzetesség: fish and chips).


8.nap.
Reggeli után kirándulás a Seven Sisters Sziklákhoz, az ismert Doveri partszakaszhoz hasonlóan meredeken a tengerbe törő fehér sziklafalaknál kiváló fotózási lehetőség. Továbbutazás Folkstoneba, átkelés csalagúton Calaisba. Utazás Belgiumba, a belga főváros Brüsszel nevezetességeinek ( Fő tér, Városháza, Maneken Pis, Tőzsde, St Mihály Székesegyház…) és az EU Parlament épületeinek a megtekintése. Tranzitszállás elfoglalása Brüsszel környékén, vacsora.

9. nap.

Reggeli után rendszeres pihenők tartásával utazás Magyarországra, útközben ebéd a német autópálya mentén egy étteremben. Érkezés Magyarországra az esti órákban.

Részvételi díj: 127.500.-Ft/fő diákoknak 18 év alatt
138.000.-Ft/fő felnőtteknek

Részletfizetési lehetőség:

Diák (18 év alatt) Felnőtt

2011.szept. 30-ig 40.000.-Ft/fő 40.000.-Ft/fő

2011. okt. 31-ig 25.000.-Ft/fő 25.0000.-Ft/fő

2011. nov. 30-ig 20.000.-Ft/fő 20.000.-Ft/fő

2012. jan. 20-ig 20.000.-Ft/fő 20.000.-Ft/fő

2012. febr.20-ig 22.500.-Ft/fő 33.000.-Ft/fő

+ igény esetén BBP biztosítás

A kalkulált ár minimum 40 fő utazása esetén érvényes.


Szállás: - 2 éjszaka tranzitszállás Belgiumban 2-4 ágyas elhelyezéssel

- 5 éjszaka szállás Londonban vendégfogadó családoknál (3-4 fős elhelyezés)

- 1 éjszaka tranzitszállás Brightonban, ifjúsági szállodában 4 ágyas elhelyezéssel


Ellátás: - 1. nap: --

- 2. nap.: reggeli Brüsszelben a tranzitszálláson, vacsora Londonban a családoknál

- 3-6. nap: teljes ellátás Londonban a vendégfogadó család által (reggeli, ebédre

hidegcsomag, meleg vacsora)

- 7. nap.: reggeli Londonban a családoknál

- 8.nap.: reggeli Brightonban, vacsora Brüsszelben a tranzitszálláson

- 9. nap.: reggeli Brüsszelben a tranzitszálláson, ebéd Németországban


A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazás költségeit, a 2 buszvezető napidíját, a kísérő idegenevezető díját, a kompátkelés díját, a csalagút díját, a megadott szállások árát a feltüntetett ellátásokkal.


A részvételi díj nem tartalmazza az út során felmerülő belépők összegét:

Diákoknak 18 év alatt kb. 135.-GBP, felnőtteknek kb. 180.-GBP.

(Canterbury, London Eye, Windsor, Greenwich, Tower, Westminster, St. Paul, Madam Tussaud, Warwick, Stratford, Stonehenge, hajózás Londonban)

A részvételi díj nem tartalmaz:

- BBP baleset-,betegség-, és poggyászbiztosítást. Csoportos biztosítást kedvezményesen igény esetén szívesen kötünk irodánkban: 480.-Ft/fő/nap.

- Stornó/útlemondási biztosítást. Lehetőség stornó biztosítás kötésére: 6.500 .-Ft/fő. Stornó biztosítást jelentkezéskor, az első részlet fizetésekor kell megkötni ill. pénzügyileg rendezni. Stornó biztosítás: hivatalosan a biztosító felé igazolható ok miatt fellépő útlemondás esetén a biztosító visszatéríti a részvételi díj 80%-át.)

Stornó biztosítással nem rendelkező utasra útlemondás esetén a Jakab Reisen Utazási Iroda Utazási Szerződésében leírtak vonatkoznak.

További információ és jelentkezés a Jakab Reisen Utazási Irodában!

Kontakt: Jakab Péter igazgató

9400 Sopron, Mátyás kir.u.7.

Tel/fax: 99/312-024

Tel.: 99/523-611

office@jakabbus.hu www.jakabbus.hu


Jelentkezés a szaktanároknál.

1 megjegyzés:

  1. Jelentkezni nem az utazási irodában, hanem tanáraitoknál lehet! Köszönjük!

    VálaszTörlés