2010. október 24., vasárnap

Nyílt Nap(ok) 2010. október 18-19.





Az idei tanévben megújult formában és tartalommal került megszervezésre iskolánkban a Nyílt Nap. Hétfőn a környező településekről érkezőket, kedden pedig a szombathelyi érdeklődőket fogadtuk. Mindkét nap számos látogató jött. Mi pedig, tanárok és diákok együtt igyekeztünk megmutatni, hogy az NLG-ben milyen színes, változatos a tanítás-tanulás, de ezen, vagyis a kötelező gyakorlatokon kívül, mennyi szabadon választott program várja az itt tanuló diákokat. Így volt, -mint mindig- igazgatói tájékoztató és óralátogatás, de ezen túl, az A/B/C osztályok "tagozatait" (angol, matek, természettudományos és kommunikáció, ez utóbbi két specifikáció a jövő tanévtől kezdődik a B-ben) a szaktanárok külön is bemutatták. Számos standot állítottunk fel, ahol a tanuláson kívüli programokról (sítábor, olasz tengerpart, adriai biológia tábor stb.) lehetett információt kapni, de volt angolos stand is rejtvényekkel. A vívóteremben blogunk állandó munkatársai, Dedi és Brigi képekkel és videóval illusztrált bemutatót tartottak az iskolai rendezvényekről és a sportéletről. Bátrabbak kosárra is dobhattak. Egyszóval próbáltuk bebizonyítani, hogy érdemes minket választani.
Iskolánk épülete ugyan százéves, a felújítás már nagyon ráférne, kívül is, belül is, de Dobó István óta tudjuk, .." a vár ereje nem a falakban, hanem a védők lelkében van."

A Nyílt Napról oktatástechnikusunk, Senyei Zsolt még számos képet készített, ezek, mint mindig a könyvtár 1-es gépén láthatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése