2010. február 25., csütörtök

NLG SZALAGAVATÓ 2010






Február 19-én 18.00-kor rendezték iskolánk szalagavató bálját a Sportházban. A lelátó tele volt kíváncsi diákokkal, barátokkal, úgyhogy aki későn érkezett már nem nagyon talált ülőhelyet. A tánctér mellett a végzősök családja ült.
A műsor a 12-esek bevonulásával kezdődött, ezt az igazgatónő beszéde és a szalagfeltűzés követte. Majd egy kisebb szünet jött, de addig sem lehetett unatkozni. A Westside táncosai tartottak egy rövid bemutatót. Ezután a várva várt produkciók jöttek. Először a 12/A mutatta meg mivel készült , majd az B és a C osztály lépett színpadra. Nekem a C-sek előadása tetszett legjobban. A műsorszámok után a végzős diákok táncoltak szüleikkel, később már a nézők is bekapcsolódtak, ismerkedtek, beszélgettek, iszogattak. Jó volt a hangulat, a bál éjfélkor véget ért, de az éjszaka nem. A diákok egy része hazament, a többiek pedig Szombathely szórakozóhelyein buliztak tovább.
Nagyon tetszett a bál, jól éreztem magam. Úgy érzem jövőre sem hagyom ki, ahogy az NLG bált sem.
Szekeres Zsófia 9/A

Zsófi sorait pár gondolattal kiegészíteném. Mind a három osztály pazar műsorral kápráztatta el a nézőket. Igaz rengeteg munka fekszik a bemutatott produkciókban. De megérte!!!! Én nem tudnék rangsort felállítani. A színvonal szerintem alig maradt el a látott "profi" tánccsoportokétól. A szalagavató, lehet, hogy nektek kicsit furcsán hangzik, de egyfajta érettségi. Az osztály bemutatja, hogy mennyire "érett"egy ilyen típusú kihívásnak eleget tenni. Mint közösség mennyire tud együtt dolgozni és együtt mozogni.
Gratulálok minden végzős tanulónknak és kívánom, hogy évvégén az igazi érettségi is ilyen sikeres legyen!


A szalagavatóról rengeteg képet találtok az interneten is!
és az NLG Királyi Képtárban!!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése