2017. június 1., csütörtök

Wales

Utazás előtti szülői értekezlet: 06.19. Hétfő 17.00

Kedves Világjáró!
Közeleg a tanév vége, és ezért néhány dolgot meg kell beszélnünk a walesi tanulmányi kirándulással kapcsolatban.
1.    06.19-én 17.00 órakor szülői értekezletet tartunk. Ezen fogja beszedni az utazási iroda a belépődíjakat angol fontban. Sikerült ingyenes belépőt szerezni Caernarfon várába, máshova is lesz kedvezmény. A pontos összegről időben tájékoztatunk mindenkit.
2.    A fizetési ütemezés szerint a belépti díjakat augusztusban szedtük volna. Ezért, akinek ez gondot okoz, a júniusi részletet befizetheti augusztusban. Akinek elmaradása van, kérem pótolja.
3.    06.08-án csütörtökön a nagyszünetben mindenkit várunk a díszterembe. Addig döntsétek el, hogy a 3 fős tranzitszállásokon ki kivel szeretne lakni, illetve 2-4 fős csoportokat is alkossatok a családi elhelyezéshez. Ha valakinek diétás, allergiás, egyéb problémája, kérése van, azt is kérem jelezni.
4.    Kérem azt is eldönteni, hogy a 6. napon, amikor visszatérünk Londonba, a két lehetséges program (British Museum / Madame Tussaud’s) közül ki mit választ. A múzeum ingyenes, a panoptikum £18. Mivel a jegyet előre le kell foglalni, a döntéseteket nem tudjátok megváltoztatni, a belépti díjat az iroda nem tudja visszaadni.
5.    Heten visszamondták az utat, így még van hely. Ha tudtok valakiről, aki szívesen csatlakozna, bátran szervezzétek be.
Kellemes készülődést kívánunk mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése