2016. március 7., hétfő

Techtogether 2016.



Március 3-án, csütörtökön, Zalaegerszegen iskolánk csapata is részt vett a Techtogether Junior pályaorientációs versenyen.  A helyszíni döntőt, egy online forduló előzte meg, ahol 50 kérdésre kellett válaszolnia a csapatnak. 
Iskolánkat Bakucz Dániel, Balhási Zalán, Kelemen Flóra, Nagy Nándor, Papp László, Sulyok Gergő (11/C) osztályos tanulók képviselték. Felkészítő- és kísérőtanáruk Kecskés Zoltán tanár úr volt, a Szombathelyi Nagy Lajos Gimnázium standjánál pedig Németh Dóra Zsófia (9/A) és Kecskés András (9/C) segítette a munkát.
A döntő három részből állt: először minden csapat kapott egy tesztet, amit időre kellett kitölteni. Ezzel egy időben zajlott az expocaching, melynek során, a csapatok az előzetesen küldött e-mailekben ismertetett cégek standjait keresték fel, ahol a vállalatok képviselői felmérték, hogy mennyire tájékozottak az adott cégről. A második részben a „küzdőtéren” ügyességi játékokon vettek részt a versenyzők. Összesen 9 kis (8 perces) feladat és 3 (20 perces) feladat volt (egyensúly, reakcióidő, logikai feladat, kreatív építés...). Ezután pedig a csapatok által képviselt intézményekről szóló videókat kellett bemutatni. 
Az NLG csapatának az Opel különdíját sikerült hazahoznia
 Kelemen Flóra (11/C)




Fotó: Balhási Zalán


GRATULÁLUNK!!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése