2016. március 1., kedd

NLG-Egészségnap, 2016. március 5. szombat - rendhagyó tanítási nap


Sokszínű, változatos délelőtt vár szombaton az iskolában.
 A 8 órától 13 óráig tartó program 4 blokkból áll a sport, az egészséges ételek, a lelki egyensúly és a testápolás téma köré csoportosítva. Minden órában 14-16 helyszín közül választhatsz:

Sporttal kapcsolatos foglalkozások: Aerobic, focibajnokság, TRX, Krav Maga (izraeli önvédelmi és taktikai rendszer), trambulin fitnesz.

Egészséges ételek: salátakészítő verseny, étkezési problémák, ételeink egy kémikus kezében, nyers ételek, Jamie Oliver előadása, biotéka-bemutató kóstolóva.

Lelki egyensúly: kineziológia, meditációs technikák.
Testápolás: a természetes kozmetikumokról – fürdősó készítése, bőrgyógyász-kozmetológus előadása és  tanácsadás.

A nap során lehetőség lesz sporttal, egészséggel kapcsolatos tesztek kitöltésére a számítástechnika teremben.
Mivel a programok közötti szünetben sem hagyhatod el a gimnázium területét, gondoskodj előre tízórairól, illetve salátát vásárolhatsz a büfétérben a 10,00-10,15-ig, illetve az azt követő szünetben (70 -100 Ft-os áron). Ugyanott margarinos, csírás rozskenyeret is ehetsz. Több foglalkozáson kóstolhatsz  különleges, egészséges ételeket, italokat.
Igyekezz sportos öltözéket választani, illetve a Krav Maga, foci, aerobic, TRX, trambulin fitnesz programokhoz hozz váltóruhát!
12 órától a rendrakásé a főszerep, majd 12,30-tól a nap zárásaként a tornateremben várunk minden résztvevő diákot. Ott kerül sor a salátakészítő verseny, a focibajnokság és az előzetes projektmunka díjazottjainak és a legaktívabb osztály kihirdetésére.

A programokra e hét szerdán-csütörtökön jelentkezhetsz, feliratkozva a regisztrációs ívre. Ugyanakkor egy személyes tervezőlapot is kapsz, amire írd fel a saját tervezett napirendedet.  Osztályfőnököd megőrzi neked ezt a lapot szombat reggelig. A lapon gyűjtheted a  foglalkozásokon kapott pecséteket.


Kellemes szórakozást, hasznos időtöltést,  jó egészséget kívánnak a program szervezői!
Pataki Ágnes és Váradiné Szarka Ildikó tanárnők







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése