2015. február 6., péntek

Bolyai János Matematikaverseny


A Nyugat-magyarországi Egyetem Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központja több éve szervezi a Bolyai János Matematikaversenyt a megye középiskolásainak. A diákok több kategóriában versenyeznek. A feladatsor megoldását külön díjazzák szakközép- és szakiskolai és külön a gimnáziumi (alap vagy emelt óraszámban) tanulók esetében.
A Nagy Lajos Gimnázium diákjai minden esztendőben szép eredményekkel öregbítik az iskola jó hírnevét. Az idei tanévben is komoly sikereket értek el, minden gimnáziumi évfolyamon dobogós helyezéseket szereztek. A 9. évfolyamon I. helyezett Koltai Kristóf, III. helyezett Németh Adrián. A 10. évfolyam emelt óraszámú kategóriában mindhárom díjazott "lajosos", sorrendben: Vida Balázs, Bartalis Zoltán, Kelemen Flóra. A 11. évfolyamon I. helyezett Bauer Márton, III. helyezett Pukler Márton. A 12. évfolyamosok között II.  helyezett holtversenyben Tóth Mátyás és Márkus Krisztián, V. helyezett Farkas Alexandra.
A szép sikerekhez hozzásegítették őket felkészítő tanáraik: Barczi Péter, Gönye Zsuzsanna, Horváthné Finta Zsanett, Takács Zsolt és Valaska Ferdinánd. 

GRATULÁLUNK!!! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése