2013. november 12., kedd

OTP Fáy András Alapítvány pályázati felhívása

Az OTP Fáy András Alapítvány, a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége és a Tudástársadalom Alapítvány közösen szervezi meg a Tudásfeltöltés 2.0 elnevezésű tudományvizualizációs vetélkedőjét. A pályázat részletesen a mellékelt Pályázati felhívásban: Tudasfeltoltes_vetelkedo_kiiras.doc, valamint az Alapítvány weboldalán tekinthető meg az alábbi linken: http://tudasfeltoltes.hu/mi_a_tudasfeltoltes

A pályázatról röviden: 3 fős diákcsoportoknak egy vezető tanár segítségével egy tudományos témát feldolgozva 5 perces kisfilmet kell készíteniük (a tanárok bevonása garantálja a szakmai színvonalat).
A tavalyi pályaművek az alábbi oldalon tekinthetőek meg: http://tudasfeltoltes.hu/tudasfeltoltes/album/ti_toltitek_fel

A feltöltött filmekre szavazni kell, a legtöbb szavazatot kapott 10 kisfilm kerül be a döntőbe, így a szavazás kapcsán osztályok és iskolák is vetélkednek egymással. A döntős csapatok egy vetélkedőn vesznek részt, ahol prezentáció kíséretében mutathatják be mind a filmet, mind pedig a feldogozott témát. A nyeremények értékes tárgyjutalmak, tudományos utazás és extra különdíjak.

Abban kérjük a segítségét, hogy az iskola tudományos élet iránt érdeklődő tanáraival, diákjaival legyen szíves megismertetni ezt a pályázati lehetőséget.

Továbbá engedje meg, hogy az Alapítvány egy másik projektjét, a pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismereteket nyújtó játékát, az Életrevalót is figyelmébe ajánljam. Az egyéni és iskolai nyereményekkel kecsegtető internetes kvízről bővebben a következő linken tájékozódhat: https://www.facebook.com/eletrevalokviz

Üdvözlettel:
OTP Fáy András Alapítvány

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése