2013. november 29., péntek

A hónap tanára - Szinetárné Márkus Teréz lett az első

Vas Népe, 2013. november 29.

Lezárult az október hónap tanára szavazás a Vas Népe online-on. A megtisztelő címet ezúttal, Szinetárné Márkus Teréz, a Nagy Lajos Gimnázium tanára nyerte el.
Szinetárné Márkus Terézt, a szombathelyi Nagy Lajos Gimnázium tanárát választották olvasóink 2013 október hónap tanárának. A pedagógus  a szavazatok 13,24 százalékát tudhatta magáénak. Teréz a szombathelyi Nagy Lajos Gimnáziumban tanít biológia és kémia tárgyakat.
-Természetes volt, hogy ezt a pályát választom, hiszen szüleim is pedagógusok voltak. 1984-ben szereztem diplomát az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen, és 1985-től már óraadóként tanítottam a Nagy Lajos Gimnáziumban - emlékszik vissza Szinetárné Márkus Teréz, aki az óraadás mellett 1990-ig Szombathelyen a Hámán Kató Leánykollégiumban volt nevelőtanár, majd teljes állásban kezdett dolgozni a gimnáziumban,  s azóta is itt tanít.
Teréz egyébként kollégáitól hallott versenyünkről és nagyon meglepődött az eredményen.
- Nagyon meglepődtem, de jólesett és hatalmas elismerésként élem meg ezt a dolgot - mesélte lapunknak Teréz. 
Októberben a második helyen  egyébként Kovácsné Pungor Tünde végzett, aki Szombathelyen a Simon István  Utcai Általános Iskolában tanít. A harmadik helyet Módly Andrea szerezte meg, aki  Szombathelyen a Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban oktat.
/fotó: Horváth Csaba/

GRATULÁLUNK!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése