2012. december 19., szerda

II. Városi Gólyaavató 2012. december 15.


 Szombaton -december 15-én- másodszor rendezték meg a Sportházban a városi gólyaavatót, amit másodszorra is az "enelgés" gólyák nyertek meg.  Jelesül és nevezetesen: a 9/C osztály. GRATULÁLUNK!!! Rengeteget dolgoztak a programjukon, és még ennél is többet próbáltak. DE MEGÉRTE!!!
Tavaly a 9/A osztály hozta el a kupát, az idén a 9/C. Reméljük ez a szép sikersorozat jövőre sem szakad meg.
Az eseményről beszámolót közölt a helyi e-média is. Én az alábbi cikket  találtam.

http://www.nyugat.hu/tartalom/galeria/gal20121216093051
képszintén nyugat.hu.: Vágvölgyi Bálint)


És egy "helyszíni"beszámoló, képekkel illusztrálva:

II. Városi Gólyaavató
Múlt szombaton került megrendezésre másodszorra a 9.-esek összecsapása, amelyen a város minden iskolájából az ottani avatón győzedelmeskedő osztályok vehettek részt.
 A tavaly elért sikerekhez méltóan idén is az NLG vitte haza a kupát. 9.C-s létemre természetes, hogy én is belekerültem az események sűrűjébe, és a rengeteg próba (mind a tanórai, mind a délutáni) végül meghozta az eredményét.
A rendezvény 17 órakor kezdődött egy megnyitóval, utána pedig rögtön az iskolák műsorai következtek. Ezt követték a „szivatós feladatok”, amik jórészt csapatépítő jellegűek voltak, mint például a kekszből toronyépítés, vagy az addig sósvízben tárolt almaszeletek adogatása szájból szájba; de voltak egyéniek is, például a „részeg szemüveg”.
A Kanizsai Dorottya Gimnázium kilencedikeseivel volt talán a legszorosabb a verseny, nem csoda, alig néhány pont lemaradással ők a második helyet szerezték meg. A harmadik az Orlay, a negyedik a HBSZ, az ötödik helyezett pedig a Gépipari lett.
Osztályunk egy két éjszakás balatoni utat/szállást nyert, amit plusz osztálykirándulásként nyár elején tervezünk felhasználni.
Az eredményhirdetés után kezdetét vette az Afterparty több helyszínen is, és az este folyamán (ebben talán közrejátszott a győzelem miatti öröm) mind nagyon jól éreztük magunkat.
Nagy Zsófi 9/C






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése