2017. március 23., csütörtök

Találkozás Kiss Mari művésznővel


                       Czetter Ibolya tanárnő segítségével lehetőségünk nyílt egy kötetlen beszélgetésre és ismerkedésre Kiss Mari színésznővel  2017. március 9-én, egy csütörtöki napon, óráink után. Ezen az eseményen a 11. évfolyamos magyar faktosok vettek részt, természetesen érdeklődőkkel kiegészülve.
                       A találkozás nagyon kellemes hangulatban telt, mindenki jól érezte magát. Feltehettük kérdéseinket, melyekre a művésznő készségesen és közvetlenül válaszolt.
Beszélt a Kísértetek című előadás próbafolyamatáról, megmutatta a szövegkönyvet, illetve hallhattunk egyéb színházi élményeiről és kedves emlékeiről. Elmesélte, hogy telik egy napja, hogyan készül a darabokra, és mivel tölti szabadidejét. Nagyon szeret sportolni, rendszeresen jár az uszodába, vagy fut a Csónakázó-tó körül. Ha pedig nem sportol, akkor szívesen merül el a könyvek világában.
Jó tanácsokat is kaptunk Tőle a jövőre nézve: sportoljunk, hisz az nagyon fontos egészségünk megőrzéséhez, igyunk sok vizet, mert az szellemileg felfrissít minket, és talán, ami a legfontosabb, hogy ne adjuk fel álmainkat, mert aztán egy életen át bánhatjuk.
                       Mindannyiunk számára egy fantasztikus élmény volt a találkozás, a beszélgetés, és az a pozitív életszemlélet, amit a színésznő képvisel. Ezúton is szeretnénk Neki további jó egészséget, és sok szép élményt kívánni!



Tóth Éva (11.A), Kővári Dorottya (11.A)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése