2016. április 12., kedd

NLG-bál 2.

NLG Bál 2016
Április 8-án ismét megrendezésre került a már hagyománynak számító Nagy Lajos Diákbál.
 17:30-tól érkezhettek a bálozók a Tóvendéglőbe, ahol igazi Las Vegas-i hangulat várta a diákokat és tanárokat egyaránt.
18:30-kor a szervező osztály (11/C) köszöntőjével és latin tánccal indult bál, amit az iskola által meghirdetett versíró pályázat győztesének díjazása követett. Idén Horváth Gábor 12/c osztályos tanuló vehette át Doma Ernő tanár úrtól a Lyukaskő-díjat. 
A megnyitó után a bálkirály és bálkirálynő jelöltek vonultak fel a zsűri előtt, akik az est végén a 12/B osztály diákjainak, Kovács Fanninak és Kovács Krisztiánnak ítélték a címet.
A bál nem szűkölködött látványos műsorszámokban, a Savaria táncegyüttes, valamint a 11/C-sek is színpadra léptek, a 60-as évek zenéjét és stílusát idézték fel. Nagy Nándi gitárkísérete mellett énekelt Bakucz Dániel, Dömötör Marcell, Sulyok Gergő és Vigh Gergő. A bál egyik fénypontja volt a különleges, UV fényben előadott táncos műsor, melyet Nardai Borbálának, Sinkó Sárának, Tóth Boglárkának, Sulyok Gergőnek és Vigh Gergőnek köszönhettünk.
Az ezután kezdődő fergeteges buli közben kisorsolásra kerültek a tombolák, majd éjszakába nyúlóan folytatódott a zene és a tánc.

Kövesdi Dóra (11/A)

A bálon Polcsik Máté (10/D) is  fotózott. Képeit láthatjátok a Királyi Képtár 2.-ben.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése