2015. december 1., kedd

Kor-társ versmondó verseny


 2015. november 25-én kortárs versmondó verseny volt iskolánkban. A megmérettetésre tízen jelentkeztek: nyolcan kortárs magyar verseket szavaltak, egy tanuló, Mihály Luca /11.B/ pedig Weöres Sándor Valse triste című versének ihletésére készült klipjével nevezett. A zsűri elnöke Dr. Bokányi Péter, az Életünk folyóirat szerkesztője, tagjai pedig Szikszainé Pallósi Patrícia tanárnő és Nagy Attila tanár úr voltak.  A versenyt, mely mindnyájunk büszkeségére nagyon színvonalas volt, igazgató asszonyunk, Gáspárné Zsolnai Zsuzsanna és Holnthoner Aurélia tanárnő is megtisztelte jelenlétével.
A rendezvény Mihály Luca klipjének vetítésével indult, utána két körben a versmondók következtek: az egyik körben a kötelezően választható versüket, Tóth Krisztina, Szabó T. Anna, Prágai Tamás egy-egy szövegét, a második körben a szabadon választottat adták elő.
A zsűri az első helyezésért járó könyvutalványt Némethy Zsófinak /12.A/, a 2. helyezést Bödei Eliánának /11.C/, a 3. helyezést pedig Mihály Lucának /11.B/ ítélte.
A verseny szervezését Tar Patrícia tanárnőnek köszönhetjük.
A további fellépők:
Horváth Eleonóra 9.B
Ignéczi Dóra 11.C
Kálmán Jázmin 10.A
Nagy Johanna Csenge 9.A
Pungor Laura 10.C
Schlaffer Klaudia 9.B
A cikket Szikszainé Pallósi Patrícia tanárnő küldte.

Ui: Feltétlenül nézzétek meg az alábbi linken Luca videoklipjét. Csodálatos!!!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése