2015. június 19., péntek

A tanévzáró ünnepély (2015.06.16.)

áll a szívünkhöz legközelebb, az iskolai programokat tekintve.
Igazgatónőnk, Gáspárné Zsolnai Zsuzsanna hivatalosan is "lezárta" a 2014/15-ös tanévet.
A bizonyítványok kézhezvétele után a 9-10-11. évfolyamosoknak megkezdődik a vakáció, a végzősöknek pedig  a szóbeli érettségi vizsgák.

Az évzáró is alkalmat ad arra, hogy kiemelkedő teljesítményű tanulóinkat jutalmazzuk.  
 A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Szombathelyi Tankerületétől könyvutalványt kaptak az alábbi tanulók:
- Bödei Eliána 10/C osztályos tanuló, aki szinte az összes iskolai ünnepségen szavalt
- Bakucz Dániel, Sulyok Gergő és Vígh Gergő -mindhárman a 10/C osztályba járnak-  az NLG   fiúkórus tagjaiként az iskolai rendezvények  állandó szereplői
- Piri Melinda, Szakály Judit Sarolta és Valaska Fanni a 11/A osztályból. Számos rendezvényen          csodálhattuk meg  Melinda fuvolajátékát, Saci hegedű szólóit és Fanni hangját.
- Horváth Gábor (11/C) kiemelkedő tanulmányi eredményeiért, példamutató szorgalmáért és  közösségi munkájáért.

Az NLG Diákönkormányzata az idén is díjazta az iskola legsokoldalúbb diákját. Az idei évben egy olyan "enelgés" nyerte el ezt a címet, aki sokat tesz az iskolánkért és a közösségért. Anyanyelvi versenyeken szép helyezéseket ért el, részt vállal az iskolai blog szerkesztésében, az iskolai ünnepélyek, rendezvények állandó szereplője.
A 2014/15-ös tanévben a Legsokoldalúbb diák  címet a 11/A osztályos Németh Zsófia kapta.  Az oklevelet Tancsics Zsófia gimnáziumunk diákönkormányzatának elnöke adta át.

Az idei év januárjában váratlanul elhunyt egykori kedves diáktársunk, Gálos Tas Csongor. Emlékére édesapja minden tanév végén díjat szándékozik adni a legjobb sporteredményt elért leány és fiú tanulónknak.  Az első díjazottak: Gyurátz Réka 12/D és Bejczy Botond 9/D osztályos diákjaink lettek. A díjat átadtak Gálos Csenge(11/A) és volt diákunk, Hargitai Bálint.  




Fotók: Ignéczi Dóri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése