2013. december 15., vasárnap

NLG szalagavató 2013.december 13.





Az idei tanévben - rendhagyó módon - szokatlanul korán került megrendezésre  végzős diákjaink szalagavató bálja. Ráadásul december 13. péntek, Luca napja hitekkel és tévhitekkel terhelt. Ám ez a hangulaton egyáltalán nem érződött.
A műsorok frappánsak és  szórakoztatóak voltak, a táncokat látva arra gondolhattunk, hogy az NLG-ben a 12. évfolyamon táncfakultáció is van. Pedig nincs. Az osztályok keményen próbáltak az utóbbi hetekben, hogy nekünk, nézőknek (szülőknek és tanároknak) kellemes perceket szerezzenek.
Apró és személyes megjegyzés: jó ötletnek tartom az időpontot, mert a decemberi bál után januártól aztán célegyenesbe kerülhet az érettségire való felkészülés.
Az est folyamán  megcsodálhattuk a Rimányi Táncstúdió növendékeinek  táncait,  hallottuk énekelni (nagyon szépen) Tóth Dánielt, a Művészeti Szakközépiskola tanulóját. A zenét pedig  Chabo Babo Party Band  szolgáltatta.
Az idei szalagavató bál szervezéséért nagy köszönet Simonné Baranyai Zsuzsanna tanárnőnek.


A bálon Varga Bogi (11/C) több mint 400 fotót készített. Ebből válogattam a Királyi Képtárba. A "teljes anyag" is megtekinthető lesz keddtől a könyvtár 7. gépén.

További képeket láthattok az alábbi linkeken:
http://www.nyugat.hu/tartalom/galeria/gal20131213220258

 http://falcokc.nyugat.hu/tartalom/cikk/perl_zoltanek_szalagot_kaptak


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése