2013. május 12., vasárnap

Tóth Boglárka bronzai

vaol.hu 2013.május 11.
Budapest - Tóth Boglárka révén négy bronzérem volt a vasi mérleg az A-kategóriás (igazolt) tornászok egyéni diákolimpiai döntőjén.
 A torna diákolimpia országos döntőjét már március elején megrendezték - egyetlen szegmensét, az A-kategória (igazoltak) egyéni versenyét kivéve. A Szombathelyi Sportiskola tornászai közül a Zrínyi és a Nagy Lajos Gimnázium diákjai léptek a szerekhez. Kiemelkedően szerepelt Tóth Boglárka az V-VI.  korcsoportosok között. Összetettben, ugráson, korláton és gerendán is bronzérmet szerzett. Edzői:  Vizer Erzsébet, Rácz Gábor. Az általános iskolások a középmezőnyben végeztek.
- Sajnos soha nem tapasztalt sérüléshullám söpört végig az  egyesületen, több versenyzőnk, Dévai Boglárka, Székely Dóra, Németh Boglárka és Farkas Dorottya sem tudott elindulni. És nagy érvágás volt az is, hogy Nardai Borbála és Jelencsics Dorina is felhagyott a tornával - mondta Vizer Erzsébet vezetőedző.
Jobb szombathelyi eredmények. V-VI. korcsoport. Egyéni összetett: 3. Tóth Boglárka (NLG) 50,375 pont, 6. Peresznyák Réka (NLG) 43,35. Ugrás: 3. Tóth 13,375. Felemás korlát: 3. Tóth 11,55, 8. Peresznyák 8,35. Gerenda: 3. Tóth 12,60, 7. Peresznyák 10,85. Talaj: 5. Tóth 12,85, 8. Peresznyák 11,60.
Horváth Erika

 A vasiak legjobbja,  Tóth Boglárka négy érmet szerzett. Fotó:  Szendi Péter
 
GRATULÁLUNK!!!  GRATULÁLUNK!!!  GRATULÁLUNK!!! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése