2013. február 2., szombat

NLG Szalagavató Bál 2012 január 31.

http://www.nyugat.hu/tartalom/galeria/gal20130201091750

http://www.frisss.hu/kepgaleriak/nlg-szalagavato

+ Dedivideó: KÖSZÖNJÜK!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=PPF5gSBR1dU&list=UUMFQZeRXpdi94rzFiPj18WA&index=1

Tudom, hogy nem versenyezhetek szóban,  pontosabban írásban  mindazzal a rengeteg jó képpel, ami a csütörtöki Szalagavatóról készült - nem is akarok-  de néhány gondolatot szeretnék hozzáfűzni a látottakhoz.
Szerintem eddig minden évben leírtam -és most is- hogy számomra ez a legjobb iskolai rendezvény. Az idén  már a 24. (!!!!) alkalommal  gyönyörködtem a végzősök műsorában. Hol is voltak ők ezelőtt 24 évvel?
Szellemes és látványos showműsorokat láthattunk mindegyik  osztálytól. Sokat készültek, minden apró részletre nagyon odafigyeltek. Profi kis produkciók voltak. Nekem meg közben az járt az eszemben, hogy négy évvel ezelőtt, mint lelkes mazsolák hogyan  gyürkőztek neki  a Mazsibuli néha agyament feladatainak, bizonyítván, méltók ők arra, hogy az NLG-be járjanak. Most pedig hamarosan elmennek. Szerintem rövid ez a négy év...
Az idei Szalagavatón a város nevében Lendvai Ferenc képviselő és mint a 12/C-be járó Lendvai Réka édesapja mondott búcsúzó de egyben biztató szavakat. Igazgatónőnk, Gáspárné Zsolnai Zsuzsanna beszédében felidézte a négy végzős osztály gimnáziumi éveinek számos felejthetetlen pillanatát.
A szalagtűzés fegyelmezetten történt.  A hivatalos fotósokon kívül,  lelkes amatőrök nem lepték el a parkettet, hogy  a bál legszebb és legnemesebb pillanatait élvezhetetlenné tegyék.  Ez igen jó ötlet volt a szervezőktől.
És amit, még igazán szeretek : a  bál "hivatalos" része után a frissen készült képeket  a ruhatárok pultjain :   ámulni és bámulni a fess és "szalagos" fiatal urakat és hölgyeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése