2010. november 23., kedd

Kirándulás Londonba

Tavaszi szünet Londonban
Időpont: 2011.04.18-26. 9 nap/ 8 éjszaka

Program:
1. nap.
Indulás Szombathelyről a reggeli órákban, utazás Ausztrián keresztül rövid rendszeres pihenők tartásával. Érkezés a tranzitszállásra Antwerpenbe az esti órákban.

2.nap.
Reggeli után városnézés Antwerpenben (Rubens ház, Miasszonyunk templom, városháza, Schelde part..) , majd Calaisből áthajózás Angliába, Dover kikötőjébe. Látogatás Canterburyben. A késő esti órákban érkezés Londonba, szállások elfoglalása.

3.nap.
Délelőtti séta a vízimadarak és mókusok által is közkedvelt St. James parkban, majd tanúi lehetünk a Buckingham palota előtti őrségváltásnak. Délutáni séta a koronázásoknak is otthont adó Westminster apátsághoz, majd a kormányzati negyedben meglátogatjuk a Parlamentet, a Big Bent és a miniszterelnöki rezidenciát. A világ második legnagyobb kupolájú csodálatos katedrálisa, a St. Paul's Cathedral megtekintése, majd a királyi lovasőrség kaszárnyája és a Trafalgar Square.

4.nap.
A koronázási ékszerek és a gazdag történelmi múltú Tower, a mellette emelkedő Tower Bridge, valamint a St.Katharine's Dock jachtkikötő megtekintése. Kirándulás Greenwichbe, a Királyi Csillagvizsgáló megtekintése. Este látogatási lehetőség a Madame Tussaud Panoptikumban.

5.nap.
A délelőtt folyamán ízelítőt nyerhetünk a világ egyik leghíresebb múzeuma, a Bristish Museum gyűjteményéből. Panoráma a városra a London Eye kabinjaiból. Látogatási lehetőség a Természettudományi Múzeumban. Este séta a Regent Streeten, a Hyde Parkban, vásárlási lehetőség az Oxford Streeten.

6.nap.
Kastélylátogatás Windsorban majd Hampton Courtban. Visszautazás Londonba, szabadidő.

7.nap.
Kirándulás Oxfordba, a hangulatos egyetemvárosba. Továbbutazás Stratford upon Avonba, Shakespeare szülőházának meglátogatása. Utazás Warwickba, Anglia egyik legszebb középkori várához, várlátogatás.

8.nap.
Délelőtt Brighton látnivalói, majd kora délután Foklstoneból alagúton átkelés Calaisbe, majd utazás a Gent melletti szállásra.

9.nap.
Reggeli után városnézés Gentben, (St Bavo Katedrális, Leie rakpart, vízivár..) majd utazás Magyarország felé, érkezés Szombathelyre a késő esti órákban.

Részvételi díj: 129.500.-Ft/fő diákoknak 18 év alatt
139.500.-Ft/fő felnőtteknek

Létszám: minimum 40 fő

Szállás: 2 éjszaka tranzitszállás középkategóriás szállodában 2-3 ágyas elhelyezéssel, 6 éjszaka szállás Londonban vendégfogadó családoknál.
Ellátás: a tranzitszállásokon reggeli, Londonban teljes ellátás (reggeli és vacsora a családoknál, ebédre a családok által készített hidegcsomag)

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazás költségeit, a 2 buszvezető napidíját, a kísérő idgenevezető díját, a kompátkelés díját, a 2 éj tranzitszállást reggelivel, 5 éj szállást Londonban családoknál teljes ellátással.
A részvételi díj nem tartalmazza az út során felmerülő belépők összegét: diákoknak kb. 100.-GBP, felnőtteknek kb. 150.-GBP.
A részvételi díj nem tartalmaz BBP baleset-,betegség-, és poggyászbiztosítást. Csoportos biztosítást kedvezményesen igény esetén szívesen kötünk irodánkban: 480.-Ft/fő/nap.


FIGYELEM!!!! Jelentkezni 2010.december 10-ig lehet a szaktanároknál.

1 megjegyzés:

  1. 6 éjszaka van Londonban, nem 5....második helyen kis tévesztés!

    VálaszTörlés