2009. december 18., péntek

EDUCATIO- Gondolkodom, tehát ott vagyok!

Közel 200 stand, 40 000 látogató, szinte valamennyi hazai felsőoktatási intézmény standja és a legújabb oktatási fejlesztések, taneszközök, módszerek – talán ezek jellemzik legtömörebben az Educatio Kiállítást.



A 10. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás
2010. január 22–23-án
kerül megrendezésre
Budapesten, a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban.
(„A” és „C” csarnok)



    A 10 000 m2 alapterületű kiállításon a felsőoktatási intézmények mellett tankönyvkiadók, taneszközgyártók és -forgalmazók, külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények, oktatással foglalkozó kutatóintézetek vesznek részt. Színvonalas szakmai programmal és előadásokkal várjuk az iskolák tanárait és vezetőit, illetve az oktatás különböző területein érdekelt cégek mint kiállítók képviselőit. Olyan intézmények, cégek és szakemberek mutatkoznak be, akik meghatározó szerepet töltenek be a mai magyar oktatás fejlődésében. A kiállítás tehát egyedülálló lehetőséget biztosít a pedagógusok és intézményvezetőik számára, hogy figyelemmel kísérjék a szakma újdonságait, a taneszközök és módszerek korszerűsödését. A szakmai érdeklődők mellett számítunk az alap-, közép- és felsőfokú intézmények diákjai, szüleik és tanáraik részvételére. A kicsiket színes programokkal, érdekes oktatási és készségfejlesztő eszközökkel, játékokkal, a nagyobbakat szórakoztató programokkal, internetes számítógépekkel várjuk.

    A kiállítás különösen fontos az érettségiző diákok számára, hiszen egy időben és egy helyen találkozhatnak valamennyi felsőoktatási intézmény képviselőivel; érdeklődhetnek a felvételi esélyekről és lehetőségekről, a szakokról és a képzési rendszerről, a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről. A továbbtanulásra készülő középiskolások „gyakorló egyetemistáktól, főiskolásoktól” kaphatnak választ kérdéseikre – színesebb, személyes élményeken is alapuló tájékoztatással könnyítendő a megfelelő iskola kiválasztását. Az előző évek kiállításainak sikere alapján a két nap során mintegy 40 000 látogató – középiskolás diákok, szülők, pedagógusok, intézményvezetők és – fenntartók – megjelenésére számítunk.

Várunk tehát mindenkit, hiszen a kiállítás minden látogató számára ingyenes!





forrás: origo.hu, felvi.hu


1 megjegyzés:

  1. Külföldi egyetemek az A pavilon KF blokkjában állítanak ki. Ez egy egyedülálló lehetőség, hogy együtt lássák az érdeklődők ezeket a lehetőségeket is. Érdemes már előre tájékozódni a http://www.felvi.hu/educatio_2010 honlapon. Itt tematikusan is lehet keresni a kiállítókat.

    VálaszTörlés