2016. május 10., kedd

A Szombathelyi Nagy Lajos Gimnázium emlékérmét

kapták meg az idei ballagáson:

12/A
Ezüst plakett:

Piri Melinda, 4 éven keresztül kitűnő tanulmányi eredményt ért el. Emellett az iskolai műsorok rendszeres fuvolás, énekes fellépője, és osztályközösségének ugyancsak aktív tagja.

Némethy Zsófia, az Édes anyanyelvünk versenyen többször ért el országos első, második helyezést. A Kazinczy Műhely különdíjasa. Az iskolai műsorok, ünnepségek állandó szereplője, konferansziéja, osztályközösségéért is önzetlenül tevékenykedett.

Bronz plakett:
Érszegi András az iskola diákolimpiai csapatának tagjaként országos második helyezést ért el kalapácsvetés sportágban. Trombitajátékát rendszeresen hallhattuk az iskolai és osztály rendezvényeken.

Tancsics Zsófia az iskolai leány labdarúgó csapat tagjaként az Országos Diákolimpián országos második, harmadik és ötödik helyezést ért el, a 2014-15-ös tanévben a DÖK elnöke volt.

Szakály Judit Sarolta 4 éven át kitűnő tanuló, az iskolai ünnepségeken az énekkar tagjaként és hegedűszólistaként is rendszeresen szerepelt. A regionális angol nyelvű verseny győztes csapatának tagja, első helyezett.

Májer Alexandra 4 éven keresztül kitűnő tanuló, az iskolai rendezvényeken rendszeresen szerepelt. Kreatív tagja volt a 24 órás vetélkedő iskolai csapatának, valamint az iskolai színjátszó csoportnak. A regionális angol nyelvű csapatverseny tagjaként első helyezést ért el.


12/B
Bronz plakett:

Vincze Bence,  az évek során számtalan cikke, riportja, fényképes tudósítása jelent meg az iskolai blogban. Tanúi voltunk szépirodalmi szárnybontogatásainak, művei közül néhány irodalmi antológiákban is megjelent. Legszebb eredményét néhány héttel ezelőtt érte el: első helyezett lett az Országos József Attila Mese-, Vers- és Novellaíró pályázaton vers kategóriában.
.
12/C
Ezüst plakett:


 Pukler Márton a 4 év során a megyei és országos matematika és fizika versenyek állandó és eredményes résztvevője. 2015-ben a Tudatos Tudós Tusa természettudományos versenyen 1. helyezett csapat tagja, a Zrínyi Ilona Matematikaverseny országos döntőjében 15. helyezést ért el, a Nemzetközi Kenguru Matematika Versenyen szintén országos 15., idén 12. lett. A Bolyai Matematika Csapatverseny országos 8. helyezett csapat tagja, a Dürer matematika csapatversenyen az országos fordulóban 6. helyezett csapat tagja. Az idei évben mind matematikából, mind fizikából az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) második fordulójába jutott.

Gulyás Dávid iskolai műsorok szereplője, több megyei és országos történelem verseny eredményes résztvevője, az idei évben az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen (OKTV) történelemből országos 12. lett.

.Hábetler Szabina a 4 év során az osztály közösségi életének egyik fő szervezője, összefogója. Egy éven át az iskolai diákönkormányzat vezetőjeként aktívan részt vett a diákokat érintő programok szervezésében és feladatok megoldásában.

Bauer Márton a 4 év során a megyei és országos matematika és fizika versenyek állandó és eredményes résztvevője. 2011-ben az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen (OKTV) matematikából a második fordulóba jutott, a Bolyai Matematika Csapatverseny országos 8. helyezett csapat tagja, a Dürer matematika csapatversenyen az országos fordulóban a tavalyi évben 3., az idei évben 6. helyezést elért csapat tagja. A Zrínyi Ilona Matematikaversenyen a megye legeredményesebb versenyzőjének választották eddigi eredményei alapján.

Bronz plakett:

Németh Kitti az osztályban végzett kiemelkedő közösségi munkája mellett figyelemreméltó sporteredményekkel járult hozzá az iskola hírnevének öregbítéséhez: 4 éven át az iskolai kosárlabda csapatot erősítette, diákolimpián diszkoszvetésben a 3. helyezett csapat tagja.

Horváth Gábor a matematika, fizika és magyar irodalom versenyek rendszeres résztvevője. A Tudatos Tudós Tusa természettudományos versenyen 1. helyezett csapat tagja. A Bolyai Matematika Csapatverseny országos 8., a Dürer országos fizika versenyen 6. helyezést elért csapat tagja. A versenyeredmények mellett szorgalmával, kiemelkedő tanulmányi eredményével és az osztályközösségben végzett munkájával vált méltóvá a plakett elnyerésére.

12/D
Ezüst plakett:

Tóth Boglárka, válogatott tornász, világkupa helyezett, korosztályos országos és többszörös diákolimpiai bajnok. A tornában szerzett tudását iskolai rendezvényeken, művészi versenyeken is megcsodálhattuk. Tanulmányi és közösségi munkája is példa értékű.
Papp Katalin többszörös diákolimpiai bajnok tornász. Iskolai rendezvények szereplője, az iskola leány labdarúgó csapatának tagja. Kitartó, szorgalmas diák.

Bronz plakett:

Simon Lilla a leány kosárlabda csapat meghatározó tagja, diákolimpiai rendezvények segítője, az osztály „közepe”.

Földvárszki Edina, aerobikban többszörös diákolimpiai döntős, aki már edzőként is bontogatja szárnyait. Osztályrendezvények szervezője, szorgalma, tanulmányi eredménye példamutató.

Fotók: Bonyhádi Zoltán Nyugat.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése