2014. április 29., kedd

Aludj máskor - 24 órás vetélkedő ; BigLui a 3.

Vas megyében 10. alkalommal került megrendezésre az  Aludj máskor - 24órás vetélkedő. Csapatunk (40 fő), az immár hagyományosnak mondható BigLui néven indult.A csapat kapitány Horváth Kinga (11/A) volt, a tagok minden évfolyamot képviseltek + erősítésnek két tavaly végzett "enelgés" érkezett Pintér Fanny és Kelemen Dániel személyében.
 Az idei témánk a világpiac volt. Csapatunk egy robotgyártó vállalatot hozott létre, RoboLui néven, műsort is állítottunk össze hozzá,  a 10. éves évfordulóra pedig szülinapi tortát sütöttünk. Ezek voltak a "belépő" feladatok.
 Maga a vetélkedő szombat reggel 9 órától vasárnap 9-ig tartott (volna, ha nem lett volna kis csúszás). Az idén is a már megszokott feladattípusok voltak :  különböző műsorokat kellett összeállítani, és egyéb agyament kihívásoknak  próbáltunk megfelelni. Aludni tényleg nem lehetett. Ebben az évben DJ-ék dobták fel a hangulatot. A verseny szoros volt: 12 csapat indult, a napközbeni részeredmények gyakran változtak. Végül I. helyezett a kőszegi Jurisich Gimnázium lett, II. a Bolyai, a mi csapatunk a III. helyen végzett holtversenyben megosztva a Savariával. Ezzel az eredménnyel akár elégedettek is lehetünk. Ha lehetőségünk nyílik rá, természetesen jövőre is indulunk.
A beszámolót Jene Bogi (11/A) küldte.

Bővebben, képekkel:
/http://vaskarika.hu/hirek/reszletek/8354/lognak_a_szeren-x_aludj_maskor_24_oras_vetelkedo_fotoriport/
http://www.vasvili.hu/




GRATULÁLUNK!!!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése