2014. április 1., kedd

Adni jó...

2014. március 21-én a Máltai Szeretetszolgálat helyi képviseletén a Nagy Lajos Gimnázium, a megyei középiskolák közül egyedül vehette át a Szeretetszolgálat elnökségének elismerő oklevelét.  Az iskola nevében Kovács Béláné tanárnő volt jelen az ünnepségen, aki évek óta lelke és motorja az "enelgés"adománygyűjtésnek. Köszönjük. 

Az alábbiakban közöljük az iskolai DÖK húsvéti adománygyűjtő felhívását:


Tisztelt Tanárnő/Tanár úr!

Ez az iskolai körlevél felhívó jellegű!
A Húsvét közeledtével mindenkit emlékeztetni szeretnénk arra,hogy iskolánk az év elején egész éves gyűjtést vállalt a Máltai Szeretetszolgálat részére .Ez a karácsonyi ünnepek előtt,illetve az első félévben eredményesen működött, iskolánk a  városban e téren kimagasló,egyedülálló munkát végzett,ám az ünnepek elmúltával ez az akció és a diákok aktivitása jelentősen lankadt. Mind a diákok,mind a tanári kar figyelmét szeretnénk felhívni,hogy továbbra is gyűjtünk .Kérjük az osztályfőnököket,hogy figyelmeztessék a tanulókat,hogy osztályok DÖK-ös tagjainak kötelessége egy listát vezetni,hogy az osztály tanulói mindnyájan részt vettek ebben az akcióban.
Ezek az adományok lehetnek ruhák,játékok,bármi amire az ünnepek körül és egyébként is egy rászoruló embernek szüksége lehet.A segítséget előre is köszönjük!
Bármilyen jellegű probléma/kérdés esetén forduljanak a diákönkormányzat vezetőségéhez,vagy a felelős tanárhoz.(Kovács Béláné)

Köszönettel:       
                            NLG DÖK nevében : Tancsics Zsófia
                                                                       10/A


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése