2009. február 4., szerda

Aktuális

Pénteken január 30-án a Pannónia étteremben volt az idei NLG-bál. Kicsit késve, a nyitótánc közepén sikerült megérkeznem, így remek helyre ülhettem, szinte karnyújtásnyira voltak előttem a táncosok. Fantasztikus produkciókat láthattunk. A Galaxy táncosai akrobatikus elemekkel átszőtt rockyt adtak elő. Az itt(majd) látható képek elsősorban a táncokat ill. a táncosokat örökítették meg. Ezután egy kőszegi csapat, a Shanti Ska Tones adott koncertet, a Youtube-on találtok róluk felvételeket. Nekem legjobban az "illemtanóra" tetszett, melyet a 11/B tanulói adtak elő. Hogyan viselkedjünk a táncparketten? Aktuális volt és szellemes. A büfé felhozatala pompás volt, kár hogy a sütik fogyasztása (már évek óta ) csökkenő tendenciát mutat ellentétben a......kólával.
A táncparkett szinte mindig tele volt, a DJ kellemes buli számokat hozott, a tombolán sokan és sok mindent nyerhettek, egyszóval az idei NLG bál (is) sikeresnek mondható. Köszönet érte a szervező osztálynak, a 11/B-nek és osztályfőnöküknek, Nagy Veronika tanárnőnek.
P.s1.: A nyugat.hu is elismerően szól az NLG-bálról, rengeteg képet mellékelve.
Ps.2.: A fent említett képeket blogtársam, Tibi még nem pakolta fel,(máris - a szerk.) de remélem hamarosan pótolja ezt a mulasztást, mert nagyon jók, (addig is) a könyvtár 1. gépén megcsodálhatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése