2017. november 28., kedd

AZ NLG szárnyakat ad avagy a Képzési Vásárról bővebben













Az idei tanévben 2017. november 15-én és 16-án került megrendezésre a Pályaválasztási és Képzési Kiállítás az Oladi ÁMK-ban. A rendezvényen középiskolák, szakképző intézmények és felnőttképzéssel foglalkozó intézmények mutatták be képzési kínálatukat.
Szombathelyi Nagy Lajos Gimnázium standján idén is szeretettel fogadtuk a népes számú érdeklődőt. Mindkét kiállítási napon sokan érkeztek osztálytársaikkal, tanáraikkal vagy szüleikkel.
            Az NLG-s pavilon dekorációja Loblerné Enyedi Zsuzsanna tanárnő tervei alapján készült. A képzéseinket egy fali tájékoztató táblán láthatták a vendégeink, illetve egy másik tablón büszkélkedtünk a nálunk végzett egykori „lajosos” hírességekkel.
A rajz órákon megalkotott és kreatívan díszített NLG betűkből, mint téglákból épült fel a felirat. A diákjaink sokszínűségét jelképező szárny is megragadta az érdeklődők figyelmét. Akik vállalták a játékot, próbára tehették tudásukat. Hét műveltségi terület kérdései közül kellett hármat választani. Aki mindhárom kérdésre jól válaszolt fényképet készíthetett / készíttethetett a tehetséget jelképező szárnyak alatt. Néhány fotót (a rajta szereplő diákok szóbeli hozzájárulása mellett) itt is láthattok.
Örülnénk, ha közülük – a sikeres felvételit követően – minél több diákot köszönthetnénk a „lajososok” táborában jövő ősztől. Hiszen, nálunk a tehetség szárnyakat kap!

A tudósítást Bukitsné Derhán Ilona tanárnő küldte.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése