2016. június 20., hétfő

A 2015/16-os tanév június 15-én véget ért!!!!!!


A tanévzáró ünnepélyt - a méltán legnépszerűbb iskolai ünnepélyt -  az idén  a 9/A osztály szervezte meg. Ügyesen, pörgősen.
Igazgatónőnk, Gáspárné Zsolnai Zsuzsanna a tanévet értékelő  szavai után, gimnáziumunk kimagasló teljesítményt elérő tanuló vehették át jutalmukat.
Név szerint:
Horváth Áron (10/A) - országos 1. helyezés a Savaria történelmi versenyen,
Jakab Bálint Kende (10/C) - eredményeit a Pedálbuli 2016  bejegyzés alatt olvashatjátok. Bálint számos természettudományi versenyen szerepelt és szép eredményeket ért el.
Gulyás Dávid (12/C) - az Országos Középiskolai Tanulmányi versenyen történelemből döntőbe jutott és a 12. helyezett lett.
 Bejczi Botond (10/D) - gyorskorcsolyázásból ért el országos szintű eredményeket. Téli olimpiai kerettag.
Dévai Boglárka (10/D), Székely Dóra és Nardai Borbála (11/C) a Torna Diákolimpia országos döntőjén 1. helyezést elért csapat tagjai.

A hagyományoknak megfelelően gimnáziumunk tanulói ebben a tanévben is döntöttek a Legsokoldalúbb Diák személyéről. Juhász Gergő a Diákönkormányzat elnöke a díjat Nardai Saroltának adta át. 

A múlt tanévben egykori diákunk Gálos Tas édesapja, fia emlékére díjat alapított, amit minden évben a sportban legjobb eredményt elért leány és fiú tanulóink vehetnek át.
Gálos Csenge, Terták Dániel és Virág László adták át a díjakat. A 2015/16-os tanév legeredményesebb leány NLG-s versenyzője: Dévai Boglárka, 
fiú versenyzője Rába Dániel (11/D).

A díjazottaknak gratulálunk és további sikereket kívánunk!


És innentől megkezdődik a 
NYÁRI VAKÁCIÓ!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése