2014. március 4., kedd

Évfolyamfarsang




Nemrég, február 26-án 17 és 20 óra között a büfé előtti aula megtelt élettel, annak ellenére, hogy a tanítás már rég véget ért. Ennek oka az idén 10. évfolyamnak megtartott évfolyamfarsang volt.
    A tavalyi farsanggal ellentétben, idén 3 osztály tagjai vettek rész a buliban; az A-s, a B-s és a C-s tanulók.  Hasonlóan az előzőhöz, idén is az osztályfőnökök szervezték a délutánt; voltak játékos feladatok, mint zenefelismerés, Activity, vagy épp „egyperces” feladatok; rengeteg tánc, és még több jó zene, hála az NLG FM igen tehetséges DJ-inek. Mindez persze négy véletlenszerű csapatban –az osztályok közti kapcsolatok megerősítése érdekében- melyek között a végeredmény kihirdetése után finom jutalmakat is szétosztottak.
    Jó volt a hangulat, finomak voltak a harapnivalók és a frissítők; igazán remek módja volt a délutáni szórakozásnak és a tél elbúcsúztatásának. Ezért külön köszönet illeti Pataki Ágnes, Csordás Rita és Barczi Péter osztályfőnököket, valamint a már említett DJ-ket, és reméljük, jövőre még többen jönnek el.

Horváth Gábor (10/C)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése