2014. január 14., kedd

NLG Szimpátia Bál 2014. január 11.

Szombaton este immár  tizedik alkalommal került megrendezésre az "enelgés" szülők, tanárok és  öregdiákok részvételével  a gimnázium Szimpátia Bálja. Az első még a Savaria Nagyszálló télikertjében volt, majd a Claudius Szállóban, aztán  Pelikán Palace-ban és, ha jól emlékszem most, már a harmadik alkalommal a Tóvendéglő elegáns emeleti nagytermében jövünk össze.
A 12/ A osztály  tanulóinak nyitótánca után igazgatónőnk, Gáspárné Zsolnai Zsuzsanna üdvözölte a szép számban megjelent báli közönséget, majd Odonics Gábor úr, a Nagy Lajos Gimnáziumért Alapítvány Kuratóriumának elnöke szólt arról, hogy ez a bál, a kellemes estén kívül milyen komoly bevételt is jelent, amiből az iskola finanszírozni tudja az év végi jutalmazásokat, a Pedálbulit és a kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanulók méltó elismerését. Odonics Gábor és édesapja is volt diákunk, a folytonosságot pedig a 11. évfolyamra járó fia képviseli. Három generáció!!!
Az osztályok és a szponzorok nagyvonalú és elegáns nyereményeket hoztak a tombolára. A nyertesek igazán szerencsésnek mondhatták magukat.
A Tóvendéglő hideg-meleg és desszert svédasztalt kínált, a zenéről ebben az évben is a Héliosz együttes gondoskodott.


  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése