2012. január 15., vasárnap

Szimpátia-bál 2012




Az NLG idei báli szezonja a szombati (jan.14.) Szimpátia- bállal indult, melyre szülők, tanárok és volt diákjaink jöttek el. Az idei bál rekordot döntött a résztvevők és a tombola-tárgyak számában. A vendégeket Gyimesi András DÖK elnök köszöntötte. Igazgatónőnk Gáspárné Zsolnai Zsuzsanna és a bál fővédnöke Gáspár Péter építész,vezető-tervező üdvözlő szavai után a Stella énekegyüttes nosztalgia slágereivel indult a bál. A vacsorát 7 órakor szolgálták fel, utána népesült be a táncparkett. A zenét az idén is a Héliosz együttes szolgáltatta. Az est folyamán Németh Endre 10/B osztályos tanuló és partnere latin táncokkal pezsdítette tovább a hangulatot. Éjfélkor tombola volt, és ekkor került kihirdetésre a kvíz-verseny eredménye. Majd újult lendülettel folytatódott a tánc.

Beszámolónk nem lenne teljes, ha nem említenénk meg, hogy
-vendégeink között köszönthettük az Év Vasi Emberét, Galambos Tamást, a Galambos Trans tulajdonosát, aki 1991-ben érettségizett az NLG-ben, felesége szintén egykori diákunk, legidősebb fiúk pedig most jár hozzánk.
-az NLG emlékérmét Dr. Balázsy Péter kapta, aki 2005-ben végzett, ma már ifjú jogász. Lelkes és kitartó munkája gyümölcseként 2011 őszén megalakult az NLG Öregdiák Egyesület, melynek alapítási szándékát még az első Szimpátia-bálon (2004-ben) Dr. Spitz János bíró jelentette be. (Az Egyesület megalapításától már olvashattatok blogunkban.)

Az idei Szimpátia-bál megszervezéséért nagy-nagy köszönet illeti Hargitai Helga tanárnőt és mindenkit, aki közreműködésével hozzájárult ehhez a kellemes estéhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése