2016. szeptember 27., kedd

Tanári kirándulás a Schneebergre 2016. szept. 16.Iskolánk tantestülete idén ausztriai kiránduláson vett részt. Reggel 8 órakor kezdődött programunk, amikor a Károlyi Gáspár térről autóbusszal indultunk stájerországi úticélunk felé.
Először Losenheimbe utaztunk, ahol négy személyes ülőlifttel 840 méterről 1200 méterig emelkedtünk. Itt igényeink szerint tehettünk könnyebb sétát, vagy akár nehezebb túrát is, miközben a csodálatos panorámában gyönyörködtünk.
A hegyi program után többen a közeli Puchbergbe utaztak, hogy megcsodálják a kisváros látnivalóit: a várat, a templomot és a központban a hangulatos parkkal körülvett tavacskát.
Kirándulásunk utolsó állomásaként Gloggnitzban, a Lindt csokoládégyár mintaboltjánál tettünk rövid megállót, ahol sokféle szemet gyönyörködtető ínyencséget kóstolhattunk és vásárolhattunk meg.
Az idei évben is ragyogóan napsütéses időben, csodaszép kiránduláson vettünk tehát részt, amelyről az ott készült fényképek is tanúskodnak. A program megszervezését köszönjük Szinetárné Márkus Teréz tanárnőnek.
  A kirándulásról a beszámolót Vargáné Tóth Ágnes tanárnő küldte.                      
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése