2009. június 22., hétfő

Tanévzáró 2009


























Június 18-án, csütörtökön az idei 2008/2009-es tanév hivatalosan is „bezáratott.”. Igaz az alsóbb évfolyam tanulóira már közel egy hete a gondtalan vakáció napjai köszöntettek, de a végzősök szóbeli érettségi vizsgái még a hónap végéig tartanak.

Ez a tanév (is) hamar elrepült. Gondjaival, örömeivel, a szorgos hétköznapokkal , melyeket azért meg-megszakított egy (kis) szünet, vagy egy jól sikerült iskolai program, ez utóbbiakat blogunkon is nyomon követhettétek.

A tanévzáró másik „feladata”, hogy értékelje az elmúlt év eredményeit és köszönetet mondjon azon tanulóknak, akik tovább öregbítették iskolánk hírnevét.

A versenyeredményeket már közzétettük. Szeretném azonban mégegyszer és büszkén leírni, hogy az NLG tanulóinak több mint 60% vállalta a megmérettetést a különböző versenyeken. Megyei és országos eredményt 80 tanuló ért el.

Az országos versenyeken elért eredményeikért a Nagy Lajos Gimnázium Alapítvány könyvutalványát kapta az idei tanévben:

Rozmán Kristóf 12/A

Horváth Anna, Kajcsos Kinga és Prikaszovich Kristóf 11/A

Dervalics Dóra 10/A

Iván Gábor, Gáspár Petra és Szabó Dániel 11/C

Pintér Olivér Péter, Czibók Attila 10/C

Azok a 12. osztályos tanulók, akik négy éven át aktívan részt vettek az iskola életében, versenyeztek, rendszeresen szerepeltek az iskolai rendezvényeken, lelkesen működtették az iskolarádiót ….egyszóval, AKIKRE, mindig és mindenben lehetett számítani, ŐK, az idén ajándékcsomagot kaptak. Képet és verset az iskoláról. A képet már végzett tanulónk Balázsi Dóra készítette, a verset Sümegi Tamás (10/C ) írta . (Az idei évzáró egyébként Tamás fergeteges rapszámával zárult.)

ŐK:

12/A

Horváth Csilla Mónika

Oláh Annamária

Poropatich Ádám

Rozmán Kristóf

Szép Gergely

12/B

Földi Gyöngyvér

Gáspár András

Simon Bence

Szabó Viktor

Szalai Dóra

12/C

Breitenbach Balázs

Goór Anna

Horváth Csilla

Mangliár László

Nagy Péter

Serdült Anna

A tanévzáró és a bizonyítványosztás után kezdődött a „pedál-buli”. Immár hatodik alkalommal rendezte az iskola ezt a kis fogadást, melyre a versenyeken díjazottakat és az iskolai programok szervezésében aktív szerepet vállaló tanulókat hívta. Köszönő szavak, oklevél és terített asztal várta őket.

Mint mindig, most is számos képet tettünk fel a könyvtár 1. gépére. Itt csak néhány az „íze kedvéért.”

Ezennel blogunk is „tanévzár.” Napfényes, örömökkel teli nyarat és jó pihenést kívánunk!
A szeptemberi viszontlátásra!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése