2015. március 3., kedd

Színház! Színház! Színház!



Színházlátogatás a Győri Nemzeti Színházban
Jézus Krisztus szupersztár
Tim Rice- Andrew Lloyd Webber
rockopera 2 részben

2015. április 1.


Az előadás kezdete 19:00 óra. Különjárat indul az adott napon (szerdán) délután a gimnáziumtól. Az előadás 2-2,5 órás. Érkezés Szombathelyre a késő esti órákban.
A színházjegy ára: 3800 Ft. A buszköltség várhatóan 2200 Ft. Jelentkezni lehet Bukitsné Derhán Ilona tanárnőnél március 4-ig. A részvételi költség (6000 Ft) befizetése március 10-ig lehetséges.
A résztvevők döntése alapján - korábbi indulás mellett - délutáni programot is szervezünk (Pl. Mobilis, belvárosi séta, …)
Bármilyen hihetetlen, Andrew Lloyd Webber még csak huszonkét éves volt, amikor 1970-ben a Palace Theatre bemutatta második rockoperáját, amelyet a nála négy évvel idősebb, és valamivel komolyabb szakmai múlttal rendelkező Tim Rice-szal közösen írt. A Jézus Krisztus szupersztár azonnal hatalmas sikert aratott, és a londoni premiert követően a világ szinte valamennyi országában színpadra került. Amikor az alkotókat a musical témaválasztásáról kérdezték, ők rendkívül egyszerű magyarázattal szolgáltak. Ahogy fogalmaztak, szerintük "nagyszerű sztori" a bibliai történet. Ami a zene mellett a mű jellegzetessége: a világ legismertebb történetét nem a megszokott módon, hanem Júdás szemszögéből ábrázolja

(És másnap már kezdődik a húsvéti szünet!!!!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése