2017. május 31., szerda

Művészeti Projektnap



2017. május 18-án került megrendezésre a Művészeti Projektnap az Agora Savaria Filmszínházban. Ennek keretében egy kiállítás is nyílt, melyen iskolánk két tanulójának, Papp Noéminek(10/C) és Teket Ádámnak(11/C), az alkotása is megtekinthető. A zsűri értékelése alapján Ádám díjazásban is részesült, oklevelet, és értékes utalványt kapott. 
Kővári Dorottya (11.A)

 

Papp Noémi alkotása.

A Projektnapról bővebben az alábbi linken:
http://vaol.hu/seta/muveszet-testkozelbol-1838191



Az eseményről Papp Noémi is küldött tudósítást.

Vas megyei Középiskolások Képzőművészeti Kiállítása

  A Szombathelyi Kanizsai Dorottya Gimnázium idén is meghirdette rajzpályázatát, ez alkalommal a Kőszegi Jurisich Miklós Gimnáziummal közösen, melyre középiskolás diákok rajzait, fotóit és kisfilmjeit várták. A pályázati határidő május 2. volt, a téma szabadon választott. A kiállítást május 18-án egy projektnapot követő díjátadó keretében nyitották meg az Agora Savaria Filmszínház aulájában. A pályázati munkákat hivatásos zsűri értékelte, az ő véleményük alapján hirdettek díjazottakat. Iskolánkból én és Teket Ádám (11/C) pályáztunk, Ádám egyik rajzát kitüntették. A kiállítás-megnyitó után meghívást kaptunk Enyedi Ildikó Arany Medve díjas Testről és lélekről című filmjének ingyenes vetítésére. A kiállítás május 31-ig volt megtekinthető, ingyenesen, az épület aulájában.
  A pályázati munkák közt rengeteg olyan volt, amelyek láttán leesett az állam, annyira csodálatosak voltak. Egy ilyen kiállításra szerintem mindig megéri elmenni, össze lehet hasonlítani saját alkotásainkat másokéval, ráadásul még gyönyörködni és álmélkodni is tudunk (na meg persze irigykedni mások ügyességére).



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése