2016. november 16., szerda

Kalandor-Kör Cafe Frei Szombathely

Szicília: az utca vár!

Üdvözlet Ágota!


Egy jó képért hajlandó türelmesen várni. Az utcai fotózáshoz alkalomnak kell születnie. Máté gimnazista, aki egyelőre hobbifotós, de ma úgy látja, később akár hivatásként is űzné a fotográfiát - a továbbtanulási terve is ehhez kapcsolódik.

Addig is naponta sportol, vízilabda edzésre jár; center poszton játszik országos bajnokságokon. A nyáron pedig Szicíliában járt, ahol megfelelő fényt és ihletett kapott, egy kiállításra váró képsorozathoz.

Ez a tárlat és egy Kalandor-körös beszélgetés várja a közönséget novemberben, a szombathelyi Cafe Freiben. A hónap kalandora: Polcsik Máté, a házigazda mint mindig: Grünwald Zsolt



MEGHÍVÓ

Kalandor-Kör - november:

Polcsik Máté ​ 



2016. november 14-én (hétfőn) 18 órától!

A Cafe Frei Szombathely színpadán (Szombathely, Uránia Udvar)

(A rendezvény időtartama kb. másfél óra)


 A múlt héten e-levelesládámban találtam a fenti meghívót.  A rendezvényre már évek óta több-kevesebb rendszerességgel  járok,  de erre a  meghívásra nem lehetett nemet mondani.
  Polcsik Máté (11/D) képeiből már  rendeztünk kiállítást, ekkor 9. évfolyamos volt (ld. 2015. április 15-én írt bejegyzésünket). A Cafe Freiben a Szicíliában készült képeket vetítették ki, főként, de voltak természetfotók és  "természetesen"  a vízilabda sem maradhatott  el. 
A szicíliai képekből a kávézóban november 28-án nyílik kiállítás,  mely január végéig látható.  Ezután pedig - Máté megígérte- az iskolai  könyvtárban is megnézhetitek  a képeit.
A Cafe Frei egyébként tele volt. Máté intelligensen és talpraesetten mesélt  hobbijáról a fotózásról,  magáról és családjáról, a sportról és  jövőbeli elképzeléseiről. 
Büszkék lehetünk rá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése