2013. január 20., vasárnap

10. Szimpátia-bál 2012.január 12.


Bocsánat, hogy kissé megkésve adjuk közre báli összefoglalónkat, de az időjárás netünket sem kímélte, csütörtök este óta mi is a hó fogságában voltunk,  ma délután sikerült kiszabadulnunk.
Összefoglalva: nagyon jól sikerült a 10. NLG Szimpátia-bál, melyet az idén is a Tóvendéglőben tartottunk. Igazgatónőnk, Gáspárné Zsolnai Zsuzsanna  üdvözölte a megjelenteket, majd Galambos Tamás, a Galambos Transz tulajdonosa, a bál fővédnöke, egykori diákunk hivatalosan is megnyitotta a bált. Kellemes műsort adott  a Stella énekegyüttes megalapozandó a hangulatot, az est további részében pedig a Héliosz együttes zenélt.Remek számokat adtak elő, a táncparkett hamar megtelt, és úgy is maradt. A tombola éjfélkor volt, értékes nyereményekkel gazdagodhattak a szerencsés nyertesek. A szép számban összegyűlt közönség soraiban  találkoztunk egykori diákjainkkal, a mostaniak szüleivel, és mindenkivel, aki az NLG-vel szimpatizál.
A báli fotókat Bonyhádi Zoltán, volt diákunk készítette.  Itt a blogban csak ízelítőül néhány, a többit az NLG Facebook oldalán tekinthetitek meg..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése