2011. november 16., szerda

Az Év Ígéretes Könyvtárostanára

Kimondhatatlanul büszke vagyok a fenti kitüntetésre, még akkor is, ha ezt nem én, hanem - volt tanítványunk- Kámán Veronika kapta.
Vera négy éve végzett nálunk, jelenleg az ELTÉ-n már master-fokon tanulja a szakmát. Egy éve az óbudai Árpád Gimnáziumban könyvtárostanár, előtte pedig több budapesti könyvtárban volt szakmai gyakorlaton.
A díj átadása október 26-án történt az Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum impozáns épületében. Az emlékérmet a Könyvtárostanárok Egyesülete adja. A kiírásban szereplő feltételek szerint az emlékéremre "azokat a pályakezdő könyvtárostanár kollégákat lehet felterjeszteni, akik néhány évet már bizonyítottak a pályán, jelenleg is aktív könyvtárostanárok, szakmai kezdeményezéseikkel, gyakorlatukkal szép ívű pályának néznek elébe - és nem idősebbek 32 évesnél."
Vera már az általános iskolában, aztán gimnazistaként is országos első lett a Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Versenyen, tavasszal pedig az OTDK-án ( OKTV felsőoktatási megfelelője) kapott harmadik helyezést az olvasási szokásokról írt dolgozatáért.
A kitüntetéshez gratulálunk és további szép sikereket kívánunk!!!

3 megjegyzés:

  1. Gratulálok!
    Szatmári Juli, egykori enelgés :)

    VálaszTörlés
  2. Szintén gratula!
    Pras, néhai osztálytárs és NLGK-s :D

    VálaszTörlés
  3. Köszi szépen :-) Nagyon aranyosak vagytok!
    Pras!! De szerettem az NLGK-t! Van még? ;-)

    VálaszTörlés