2011. október 12., szerda

Mazsibuli 2011. október 07.





Mazsolabuli 34. csapó

Óha, mióta is fogalmazom, mióta csűröm-csavarom, dolgozom magamban az információt, hogy bizony egy évvel idősebb lettem. Nem, köszönöm; nincs születésnapom, csak éppenséggel már másodikos vagyok. Ez még az évnyitón sem sebezte meg a szívem, ellenben, múlt pénteken (nevezetesen október 7-én) fejbe vágott a tény, hogy már vannak nálam egy évvel fiatalabbak is, akik bizony most szenvedik el az NLG-sé válás egyik legfontosabb mozzanatát; az avató bulit, avagy a 'Mazsola bál'-t.

Pár hete fülembe jutott a hír, hogy ez bizony egy nagyon is régi hagyomány iskolánkban: idén már a 34. elsős évfolyam diákjait avatták fel jelképesen. A 11.C osztály rendezte az idei avatót, az est házigazdái Márkus Flóra és Buda Zolta voltak, a helyszín gimnáziumunk tornaterme, a menet pedig az, mint tavaly velünk: bevonulás, himnuszéneklés, műsorszámok, majd a feladatmegoldások. Az avató osztály meglehetősen kreatívnak bizonyult idén - de az avatottak sem volt ötletek híján; járhattunk múltban, jövőben, sivatagban, őserdőben, hatalmas buliban. A fiúk tűvel tojást törtek, az osztályok közösen táncoltak, lányok belső testi szerveket rajzoltak fiú párjuk hátára-hasára, aztán még egy mazsolanyakláncot is fűztek (komolyan) - szóval szinte sok is volt a jóból. Az ifjoncok a feladatokat főként sikeresen oldották meg, és könnyet csaltak a szemünkbe - a sok nevettető mozzanattal.

A nyertes osztály az A lett, második a C, harmadik a D és negyedik a B.

Szeretném az avató nézőinek nevében megköszönni a péntek estét a 11.C osztálynak, a 9. A, B, C és D osztálynak, az Unknown együttesnek, akik fergeteges bulit kerekítettek a programok után. Köszönet a táncoslábú tanároknak, és hangosító emberünknek,volt tanítványunknak Kiss Gábornak.

A végére hagytam a legfontosabbat: köszönjük az 9. évfolyam osztályfőnökeinek, hogy támogatásukkal, csiszolgatásukkal, terelgetésükkel, s jelenlétükkel biztatták osztályukat. Ez volt a legszembetűnőbb nekem: minden osztályfőnök izgalommal tele figyelte hogyan ténykedik a sok újonc, s voltak olyanok is, akik szerepeltek az avató műsorában. Főként nekik szeretnék köszönetet mondani. Nélkülük az osztályok elveszettek lettek volna.


Kustos Julcsi 10/A

Dedivideó:

http://www.twitvid.com/R7HVW


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése